ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο ΝΟΒΑ δεξιώθηκε τους προπονητές του

ο-νοβα-δεξιώθηκε-τους-προπονητές-του-716775

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του ΝΟΒ-Α δεξιώθηκαν τους προπονητές όλων των αθλημάτων που καλλιεργεί ο Όμιλος, σαν ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης προσφοράς τους, στην ανοδική πορεία που παρουσιάζει ο Όμιλος τα τελευταία χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που στη βράβευση από τον Δήμο Βόλου μέσω της Διεύθυνσης Αθλητισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, των κορυφαίων αθλητών σε Ολυμπιακά Αθλήματα, ο ΝΟΒ-Α ήταν πρωταγωνιστής.

Υπενθυμίζουμε ότι στις βραβεύσεις του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ ο ΝΟΒ-Α είχε την παρακάτω εντυπωσιακή παρουσία:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Από τους 6 βραβευθέντες ο ΝΟΒ-Α είχε τους 5.

Κουσκουρίδας Μιχάλης, Χρηστομάνος Κωνσταντίνος (Κωπηλασία), Κουτίδη Ευαγγελία, Κοφίδη Εβίτα, Καματερού Μυρτώ (Συγχ/νη Κολύμβηση) .

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Από τους 59 βραβευθέντες ο ΝΟΒ-Α είχε τους 24.

Λουλούδης Αλέξανδρος, Κώστας Νικόλαος, Λαδόπουλος Γεώργιος, Καραγιώργης Δημήτριος, Αργύρης Μάριος (κωπηλασία), Απλαντή Στελλίνα , Καϊσαρλής Ιωάννης, Βελιάδης Γεώργιος (κολύμβηση), Πουρνάρα Μαρία, Παρδάλη Νίκη, Σύρμου Φιλίτσα, Μπασδάνης Διονύσης, Μπασδάνης Θανάσης, Στύλα Φιλίτσα, Κραβαρίτη Φωτεινή (κάνοε-καγιάκ).

Πρωταθλήτρια Ελλάδος η Ομάδα Κορασίδων-Παγκορασίδων με τις αθλήτριες:

Καρανάσιου Αλίκη, Μπουραζάνα Αικατερίνη, Λαγάρα Ευαγγελία, Τζαλαβρέτα Μυρσίνη, Σιώρου Ευρυδίκη (καταδύσεις).

Γιαλίδη Ευαγγελία, Δεληγιάννη Δανάη, Τσιπουρίδη-Παρασκευοπούλου Σοφία, Φουκαλά Αικατερίνη, Στάμου Σεβαστή, Καρακούση Κασσιανή, Δάντη Ιωάννα (συγχ/νη κολύμβηση) και Μαλάτος Νικόλαος (ΑΜΕΑ Κωπηλασία).

Από την αξιολόγηση των διακριθέντων αθλητών –τριών, αποδεικνύεται ότι οι προπονητές του ΝΟΒ-Α, πιστώνονται την μεγάλη επιτυχία του Ομίλου.

Έτσι ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Γεροβασίλης προσκάλεσε τους προπονητές σε ταβέρνα του Βόλου στις 11-3-2013, όπου σε μια θερμή ατμόσφαιρα, τους απηύθυνε τα συγχαρητήριά του, για την μεγάλη τους προσφορά στο προπονητικό τους έργο. Τους παρότρυνε να εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε να διατηρηθεί η πρωτιά στη Μαγνησία από τον ΝΟΒ-Α και το 2013 κάτι που φαίνεται πολύ πιθανό.
Δήλωσε ακόμη ότι :«Παρά την οικονομική δυσπραγία, με την συμπαράσταση των γονέων, στεκόμαστε όρθιοι, ενισχύουμε τον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και με ανοικτή την αγκαλιά μας παροτρύνουμε εκατοντάδες παιδιά να βρίσκουν καταφύγιο στις δραστηριότητές μας.

Δημιουργούμε μαζί τα πρότυπα στη νέα γενιά, μέσω του Αθλητισμού και στέλνουμε μηνύματα αισιοδοξίας που έχουμε όλοι περισσότερο ανάγκη από οποιοδήποτε άλλη εποχή.
Συνεχίστε το εντυπωσιακό σας έργο και είμαστε μαζί σας».

Στη δεξίωση παρακάθισαν μέλη του Δ.Σ., γονείς και συνεργάτες του Ομίλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου