ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πρωτιά Λιβογιάνη του ΟΕΑ/ΝΑΒ

πρωτιά-λιβογιάνη-του-οεα-ναβ-3391

Με μια σημαντική βολιώτικη επιτυχία νεαρού κολυμβητή και χωρίς να σημειωθεί κάποιος πολύ σπουδαίος χρόνος από μεγαλύτερους αθλητές ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών για τα σωματεία της Θεσσαλίας, που διεξήχθησαν στη Λάρισα.

Μόνη αξιόλογη παρουσία αυτή του 12χρονου Κωνσταντίνου Λιβογιάννη από τον ΟΕΑ/ΝΑΒ, ο οποίος στα 100μ. Ελεύθερο με επίδοση στο 01:02:90 κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ το ίδιο έπραξε και στα 200μ. μικτή ατομική, αλλά και στα 400μ. Ελεύθερο, με 02:39:00 και 04:47:00 αντίστοιχα.

Ο νεαρός Κ.Λιβογιάννης που θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα της βολιώτικης κολύμβησης προπονείται με τον Κόστα Σουρμενίδη.

Το παρόν στη Λάρισα έδωσε ο Βολιώτης προπονητής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Λευτέρης Χατζηστάμος, ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις μετά το τέλος των αγώνων, λέγοντας:

«Δεν μπορώ να πω πως είμαστε ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή. Πράγμα που είναι απόρροια της οικονομικής κρίσης και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σωματεία. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε δε μπορώ να πω πως δεν είμαι ικανοποιημένος από τις προσπάθειες των παιδιών.

Τους αξίζουν συγχαρητήρια ακόμη κι αν δεν έκαναν κάποιο σπουδαίο χρόνο. Πρέπει να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, παρά τα ποικίλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου