ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Η λαμπρή βραδιά του Ο.Υ.Κ.

η-λαμπρή-βραδιά-του-ο-υ-κ-42409

Τιμήθηκαν παράγοντες και αθλητές στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Στην κατάμεστη αίθουσα «Φίλια Γη» πάνω από 400 αθλητές, γονείς και φίλοι του Ο.Υ.Κ. Βόλου, συμμετείχαν στη εκδήλωση της κοπής της πίτας του Σωματείου. Ο Πρόεδρος κ. Τάσος Μαρινάγης στο χαιρετισμό του μεταξύ άλλων τόνισε πως όταν ο Ο.Υ.Κ. Βόλου ιδρύθηκε το 2000 είχε μόλις 20 μέλη. Σήμερα ο σύλλογος μεγάλωσε, γιγαντώθηκε και πλέον διακρίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Το μεγάλο του «όπλο» είναι πως αποτελούν όλοι μαζί, γονείς-αθλητές-προπονητές-παράγοντες μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια, που δίνει από κοινού τον αγώνα της σε μια πολύ δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία για την πατρίδα μας.

Επεσήμανε επίσης ότι ειδικά στις δύσκολες εποχές που περνάμε εμείς και η χώρα μας , ο ερασιτεχνικός αθλητισμός δεν είναι πολυτέλεια και πρέπει όλοι να τον στηρίξουμε.

Η ενασχόληση των παιδιών στον ελεύθερο χρόνο τους με κάτι που προστατεύει την σωματική τους υγεία και δημιουργεί συνθήκες κοινωνικοποίησης, υγιούς ανταγωνισμού, διαπλάθει χαρακτήρες θέλησης και συνεργασίας, ενώ παράλληλα αποτρέπει από ο,τιδήποτε κακό και παραπλανητικό ποτέ δεν είναι πολυτέλεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, με ιδιαίτερη συγκίνηση απένειμε τιμητικό έπαθλο στον επί 12 χρόνια Πρόεδρο και Επίτιμο πλέον με απόφαση του Δ.Σ. Πρόεδρο του Ο.Υ.Κ. Βόλου κ. Ιωάννη Αντωνόπουλο για την τεράστια προσφορά του στον αθλητισμό ως διεθνής αθλητής αλλά και ως πολιτικός παράγοντας.

Ο κ. Αντωνόπουλος στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε προκειμένου να δημιουργηθεί ο σύλλογος, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση, υποσχόμενος πως θα είναι πάντα δίπλα της.

Στη συνέχεια για την πολύτιμη προσφορά του σε όλες τις δραστηριότητες από την ίδρυση του Ο.Υ.Κ. τιμήθηκε ο έφορος κολύμβησης και Ταμίας κ. Γιώργος Κόταλης ο άνθρωπος που επί 12 χρόνια ήταν πίσω από τις μικρές και μεγάλες στιγμές του Σωματείου.

Με απόφαση του Δ.Σ. τιμήθηκαν οι αθλητές του Ο.Υ.Κ. που εισήχθησαν το 2012 στα ΑΕΙ, αφού επισημάνθηκε το γεγονός ότι ο αθλητισμός δεν είναι σε καμία περίπτωση εμπόδιο στην γνώση και το έμπρακτο παράδειγμα είναι οι αθλητές μας Γραμμένος Θάνος, Τσιανάκας Κων/νος, Πανταζή Μαρία, Βαρδάκης Δημήτρης, Μάρκου Ιάσονας,Νικολέρης Μιχάλης και Κούτρας Δημήτρης.

Στη συνέχεια έγινε η βράβευση στους κολυμβητές του Ο.Υ.Κ.:

Σπυρόπουλο Γιώργο, Κουφιδάκη Χρήστο, Δεληκούρα Γιώργο, Βαρδάκη Χρυσούλα, Γαργαλέτσο Απόστολο, Μπένη Λευτέρη, Ζαχαράκη Παναγιώτη, Παπαθωμά Θάνο, Νικηφορίδη Μαρία, Τριανταφύλλου Γιώργο, Ζαμιλούδη Γιάννη, Λαμπριάδη Κων/νο, Μπέτα Γιάννη, Παπαιωάννου Κων/να, Ράπτη Μαριλίτα, Σπατάρου Αλεξ., Δίπλα Κατερίνα Λαμπριάδη Γιώργο, για την κατάκτηση μεταλλίων το 2012.

Βραβεύτηκαν επίσης υδατοσφαιριστές Χατζηγούλας Μάριος που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων του Περθ όπου κατέλαβε την 5η θέση και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρουσιλιόν όπου κατέλαβε την 9η θέση και ο Μαρινάγης Γιώργος που συμμετείχε στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα της Ρουσιλιόν επίσης.

Κατόπιν ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τους χορηγούς του Σωματείου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον κ. Μίλτο Μουστακαλή, τον κ.Μπουκή Γιώργο, τον κ. Θεοχαρίδη Δημήτρη, τον κ. Κώστα Λούλη, τον κ. Κιλεριώτη Κώστα, την Grapheteria, τον κ. Κωνσταντινίδη Θόδωρή, την ΕΨΑ., καθώς και τον Δήμαρχο Βόλου κ. Σκοτινιώτη, τον Πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ κ. Μαβίδη, τον Αντιδήμαρχο Βόλου κ. Χαλκιά όπως και τα στελέχη του Δήμου για την ευαισθησία τους στα θέματα των Κολυμβητηρίων, τονίζοντας ότι η λειτουργία αυτών των εγκαταστάσεων αποτελεί το Α και το Ω της ύπαρξής του Σωματείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η βουλευτής κα Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Καλτσογιάννης, οι Αντιδήμαρχοι Βόλου κα Νατάσσα Οικονόμου και κ. Σωτήρης Χαλκιάς, ο εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Ηλιόπουλου ο κ. Κεφαλιακός, ο αντιπρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Ρηγάκης, ο επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Λούλης, ο παλιός παράγοντας του ΟΕΑ/ΝΑΒ και του ΟΥΚΒ κ. Αντώνης Κυριέρης, σύσσωμο το Δ.Σ. του Ο.Υ.Κ. Βόλου, οι προπονητές του συλλόγου, αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μαζί με τους γονείς τους. Χορηγοί ήταν οι κ.κ. Μουστακαλής και Κωνσταντινίδης, όπως και οι… μαμάδες των αθλητών που επιμελήθηκαν τον εξαιρετικό μπουφέ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου