ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε

συνεχίζουμε-από-εκεί-που-μείναμε-138439
Με πανηγυρικό τρόπο ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος επανεξελέγη Πρόεδρος της ΚΟΕ, για την επόμενη 4ετία, κατά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας.

Επί 175 εγκύρων ψηφοδελτίων, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, συγκέντρωσε 161 ψήφους και ποσοστό 92%, ενώ στο ΔΣ εξελέγη και ο Βολιώτης παράγοντας του ΟΕΑ/ΝΑΒ Απόστολος Καζάκης, μόνος εκπρόσωπος από την Θεσσαλία στην ΚΟΕ .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη της οποίας ηγείται ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος (Ενότητα Φίλων Κολυμβητικών Αθλημάτων) τα τελευταία 28 χρόνια, εξέλεξε όλους τους υποψηφίους της στα διοικητικά όργανα της ΚΟΕ. Δηλαδή, 21 τακτικά μέλη του ΔΣ, 5 αναπληρωματικά, 3 τακτικά μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και 2 αναπληρωματικά.

Τα νέα μέλη του ΔΣ εκτός του Δημήτρη Διαθεσόπουλου είναι: Κατσαρός Γιώργος, Παπαδόπουλος Αριστείδης, Ξιάρχος Ηλίας, Μαρκοπούλου Άννα, Σαρακατσάνης Δημήτρης, Μιχαηλίδης Δημήτρης, Μπατάκης Λεωνίδας, Υδραίος Μιχάλης, Γρυπάρης Δημήτρης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Ρουσσίδου Χριστίνα, Σταθάκης Σωτήρης, Λαζάρου Στέλλα, Λάβδας Γιάννης, Κλεώπα Δήμητρα, Γιακουμάτος Δημήτρης, Μίχας Σπύρος, Χρυσοστόμου Πανίκος, Γαϊτανάρος Αλέξανδρος και ο Βολιώτης Καζάκης Απόστολος.

Ο εκ νέου Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Δ. Διαθεσόπουλος, αναφερόμενος στους στόχους του νέου ΔΣ, για το μέλλον των αθλητών μέσα στον χώρο παρά τις δυσκολίες που ξεφυτρώνουν καθημερινά, καθώς επίσης και για τις αλλαγές που θα κάνει η νέα διοίκηση, τόνισε:

“Όπως είναι τα πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό, χρειάζεται πολύς αγώνας για να διατηρηθούμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο που έχουμε φτάσει και στους στόχους που έχουμε θέσει, ώστε να μην πάμε στην καταστροφή. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να περισώσουμε ό,τι χτίστηκε τόσα χρόνια με πολύ κόπο, αλλά και με λεφτά του ελληνικού λαού. Θα είναι κρίμα να χαθούν όλα σε μια μέρα. Αν μπορέσουμε να επιβιώσουμε στο οικονομικό επίπεδο και στο επίπεδο των αθλητικών χώρων, όπου το ένα κολυμβητήριο κλείνει μετά το άλλο, θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας” ενώ συνέχισε λέγοντας: “Θέλουμε να κρατήσουμε τα παιδιά κοντά στον χώρο, κάτι που θα γίνει μόνο εάν υπάρχουν εγκαταστάσεις. Ειδάλλως, θα είναι σαν να λες ότι θέλουμε να κάνουμε Παιδεία, χωρίς σχολεία. Πρέπει επίσης να γίνει κάτι με τα κίνητρά τους. Αυτά είπα και στους συνεργάτες μου, καθώς επίσης πως πρέπει να είμαστε ήρεμοι, προσαρμοσμένοι στην πραγματικότητα, ενωμένοι, αγαπημένοι και δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε όσα προβλήματα έρχονται”.

Για το γεγονός αν υπάρχει πρώτο μέλημα για τον ίδιο, ερωτηθείς σε σχετική ερώτηση, απάντησε: “Δεν υπάρχει πρώτο μέλημα. Το γεγονός πως έγιναν οι εκλογές, δεν αλλάζει την δουλειά και τους στόχους της Ομοσπονδίας. Ό,τι κάναμε χθες, θα το κάνουμε και σήμερα, και αύριο κ.ο.κ. Δεν γράφουμε καινούργια σελίδα, αλλά συνεχίζουμε από εκεί που είχαμε μείνει, με κάποια νέα άτομα στους συνεργάτες μας”. Τέλος, για επίκαιρα θέματα των ομάδων, όπως η διαδοχή στον πάγκο της Εθνικής Ανδρών Πόλο, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Ντράγκαν Άντριτς, είπε: “Δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για τις αποφάσεις που θα παρθούν για τις ομάδες, αλλά και το θέμα του Ομοσπονδιακού προπονητή. Μετά από λίγες μέρες θα πάρουν όλα τον δρόμο τους”.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου