ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Διπλή πρωτιά στην Κίνα για Γιαννιώτη

διπλή-πρωτιά-στην-κίνα-για-γιαννιώτη-146931
Η Κίνα για τον Σπύρο Γιαννιώτη είναι ένας τόπος ευλογημένος. Τον Ιούλιο του 2011 στη Σαγκάη κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο στα 10 χλμ. κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα και τώρα στην πόλη Σαντού κέρδισε την πρώτη θέση στα γκραν πρι των 10 χλμ. της παγκόσμιας ομοσπονδίας.
Ο Σπύρος Γιαννιώτης συνδύασε την πρώτη θέση στη γενική κατάταξη, που του απέφερε χρηματικό βραβείο 20.000 δολαρίων, με την πρώτη θέση και στο τελευταίο γκραν πρι στην πόλη Σαντού με χρόνο 1ώρ.50:41.70.
Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Κινέζος Ζου Λι Τζουμ με χρόνο 1:50:45.22, ενώ την τρίτη θέση κατέκτησε ο Άλαν Λόπες από τη Βραζιλία με χρόνο 1:50:45.57
«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους αγώνες. Έφτασα στο στόχο μου που ήταν η πρώτη θέση στα Παγκόσμια κύπελλα. Αυτός ήταν ο τελευταίος αγώνας και ήθελα τη νίκη, όπως κι έγινε.
Έκλεισε μια χρόνια με το καλύτερο τρόπο. Τώρα ακολουθεί ξεκούραση και λίγος χρόνος για μένα, ώστε να γεμίσω μπαταρίες για το επόμενο έτος που έχει Παγκόσμιο στην Βαρκελώνη» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Σπύρος Γιαννιώτης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου