ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πολλά μετάλλια για την κωπηλασία του ΟΕΑ-ΝΑΒ

πολλά-μετάλλια-για-την-κωπηλασία-του-ο-162233

Τελειώνοντας η αγωνιστική περίοδο 2011-2012 η κωπηλασία του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. έχει να επιδείξει σημαντικές επιτυχίες των αθλητών με συμμετοχές σε πολλούς Εθνικούς και Διεθνείς αγώνες.

Αποκορύφωμα των επιτυχιών ήταν η συμμετοχή του Στέργιου Παπαχρήστου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αποτελώντας μέλος του πληρώματος της τετρακώπου άνευ Ανδρών κατακτώντας την τέταρτη θέση, ενώ στους Πανελλήνιους αγώνες στο Σχινιά κατέκτησε την πρώτη θέση στο ατομικό αγώνισμα του Σκίφ , αποδεικνύοντας ότι είναι ο πιο γρήγορος Έλληνας κωπηλάτης το 2012.

Στις κατηγορίες Πάιδων –Κορασίδων αξίζει να αναφερθούν οι νίκες από τους αθλητές του Ο.Ε.Α.-Ν.Α.Β. όπως ο Γιώργος Παπασακελαρίου Χρυσός Πανελληνιονίκης στο Σκιφ Παίδων και δύο φορές Χρυσός Βαλκανιονίκης στο διπλό Σκίφ και στο Τετραπλό σκίφ Παίδων, στους αγώνες πού έγιναν στην Φιλλιππούπολη της Βουλγαρίας 8-9 Σεπτεμβρίου του 2012.

Επίσης οι Πανελλήνιες νίκες του Χρίστου Μητρομάρα και του Μπαρέκα-Αραμπατζη Αλέξανδρου, καθώς και της Μπίλλη Ασημίνα και Στούκα Θεοδώρα που κατέκτησαν τα ασημένια μετάλλια στο αγώνισμα της δικώπου άνευ πηδαλιούχου στην κατηγορία Παίδων και Κορασίδων αντίστοιχα.

Οι αθλητές Μολόχας Δημοσθένης , Αθανασιάς Βασίλης , Καταραχιάς Παναγιώτης και Καλανδαρίδης Ιωάννης, κατέκτησαν την 3η Πανελλήνια νίκη στο τετραπλό Σκιφ Παίδων μετά από μία συναρπαστική κούρσα κάτω από έντονο συναγωνισμό .

Αξίζει να αναφερθούν στην δύσκολη κούρσα του διπλού Σκίφ Παίδων, όπου οι Αλκίνοος-Δημήτριος ,Ανθης και Ιωάννης Ευαγγελινός, μετά από μια δύσκολη κούρσα με μεγάλο συναγωνισμό από την αρχή, κατάφεραν να κατακτήσουν την 5η Πανελλήνια θέση ανάμεσα σε 18 πληρώματα.

Η Ζούζουλα Μελίνα Ευτυχία και ο Θεοδοσίου Δημήτρης είχαν μία πολύ καλή συμμετοχή στο Σκιφ Κορασίδων και Παίδων αντίστοιχα.

Το Δ.Σ. του ΟΕΑ-ΝΑΒ συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες , τον Τεχνικό Σύμβουλο Σίμο Σάμιο και τους Προπονητές Λευτέρη Καραγιάννη και Παρδάλη Μαρία για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

Οι εγγραφές των νέων αθλητών –αθλητριών ,ηλικίας 10-15 ετών συνεχίζονται με ευέλικτα προγράμματα και ωράρια , ανάλογα με τον ελευθερο-διαθέσιμο χρόνο κάθε μικρού μαθητή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου