ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέμπτη η Πλατανιώτη, έβδομη η Εθνική ομάδα

πέμπτη-η-πλατανιώτη-έβδομη-η-εθνική-ομ-183410
Επεσε η αυλαία του 13ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων στο Βόλο
Επιμέλεια: ΔΑΝΑΗ ΨΑΡΡΑ
Με απόλυτη επιτυχία έπεσε η αυλαία του 13ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων, που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο «Ι. Ζηργάνος».
Κατάμεστο ήταν την Κυριακή το κολυμβητήριο του Βόλου από κόσμο που πήγε να απολαύσει τους αγώνες της τελευταίας μέρας του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.
Οι βολιώτικες συμμετοχές έλαμψαν με την παρουσία τους και κατέκτησαν αξιόλογες θέσεις. Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη εκτέλεσε πολύ όμορφα το πρόγραμμά της αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα όλων των παραβρισκόμενων στο κολυμβητήριο και κατέκτησε τη 5η θέση στον τελικό του σόλο μαζεύοντας συνολικά 159.1741 βαθμούς. Την πρώτη θέση κατέλαβε η Ρωσίδα Πρωταθλήτρια Τσιγκίρεβα με 170.9870 βαθμούς.
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η Εθνική ομάδα στο κόμπο καταλαμβάνοντας την 7η θέση με 85.010 βαθμούς, πραγματοποιώντας μια άψογη εμφάνιση αποσπώντας πολύ καλά σχόλια. Στη Εθνική μας ομάδα αγωνιζόταν και ένα βολιώτικο ταλέντο της συγχρονισμένης κολύμβησης, η Ευαγγελία Κουτίδη, η οποία μαζί με τις υπόλοιπες αθλήτριες έκανε την προσπάθειά της αποσπώντας το χειροκρότημα από τον βολιώτικο φίλαθλο λαό.
Μια μεγάλη και σημαντική διοργάνωση για την πόλη του Βόλου, λοιπόν, τελείωσε αφήνοντας πολύ καλή εντύπωση σε όλους αυτούς που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Τώρα το μόνο που μένει είναι ο Βόλος να μπορέσει να φιλοξενήσει ξανά τη διοργάνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου