ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Κορυφαίες ομάδες στο Παγκόσμιο Συγχρονισμένης Κολύμβησης

κορυφαίες-ομάδες-στο-παγκόσμιο-συγχρ-205383

Από τις 12 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο ένα ακόμη κορυφαίο, παγκόσμιο αθλητικό γεγονός. Πρόκειται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων 2012, ένα πρωτάθλημα στο οποίο θα λάβουν μέρος οι 33 κορυφαίες ομάδες του κόσμου, από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Το χρυσό και τα λοιπά μετάλλια της διοργάνωσης θα διεκδικήσουν οι ομάδες των εξής χωρών : Αργεντινής, Αυστρίας, Λευκορωσίας, Βραζιλίας, Καναδά, Κίνας, Κολομβίας, Κροατίας, Τσεχίας, Αιγύπτου, Φινλανδίας, Γαλλίας, Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ελλάδας, Ουγγαρίας, Ισραήλ, Ιταλίας, Ιαπωνίας, Καζακστάν, Μεξικού, Ολλανδίας, Νέας Ζηλανδίας, Περού, Ρωσίας, Σερβίας, Σιγκαπούρης, Σλοβακίας, Ισπανίας, Ελβετίας, Ουκρανίας, Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και Βενεζουέλας. Πέραν της σημασίας του ως αθλητικού γεγονότος, το πρωτάθλημα θα αποτελέσει και μία πολυπολιτισμική γιορτή για την πόλη του Βόλου, μία συνάντηση αθλητριών από όλο τον πλανήτη, οι οποίες θα επιδείξουν τις υψηλές επιδόσεις τους σε ένα εντυπωσιακό άθλημα που κινείται στα όρια μεταξύ αθλητισμού και τέχνης.

Ο Δήμος Βόλου, η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου εργάζονται συντονισμένα για την άρτια οργάνωση του πρωταθλήματος, ενώ παράλληλα στοχεύουν στην αξιοποίηση κάθε ευκαιρίας για τη μεγαλύτερη δυνατή παγκόσμια προβολή της περιοχής και την αξιοποίηση της αναμενόμενης επιτυχίας προκειμένου να αναληφθεί η διοργάνωση και άλλων αθλητικών γεγονότων διεθνούς εμβέλειας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου