ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

Τελευταία ενημέρωση: 2012-05-31, 20:32:27
ΑΔΕΡΦΕΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ

«Το μέλλον είναι μπροστά μας» .

Για τις εντυπώσεις τους από την πρώτη συμμετοχή τους σε διοργάνωση επιπέδου Γυναικών μίλησαν στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας οι Βολιώτισσες τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή, οι οποίες κατέλαβαν την 6η θέση στο Ομαδικό και την 4η θέση στην κατηγορία Κόμπο.

«Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία, είδαμε από κοντά μεγάλες αθλήτριες από μεγάλες χώρες και για εμάς ήταν μια πολύ σημαντική διοργάνωση» δήλωσε η Βάσω Αλεξανδρή, ενώ η αδερφή της Ειρήνη πρόσθεσε: «Είδαμε πολύ μεγάλες αθλήτριες με πολύ μεγάλες επιτυχίες, είδαμε τον τρόπο δουλειάς τους και ελπίζουμε να φτάσουμε κι εμείς κάποτε εκεί».

Η τρίτη από τις αδερφές Αλεξανδρή, Άννα Μαρία, δήλωσε με τη σειρά της: «Ήταν μια πολύ καλή παρουσία που κάναμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και ελπίζουμε να συμμετάσχουμε και στο Παγκόσμιο αλλά και στο Κόμεν Cup και εκεί, όπως υποσχεθήκαμε και πέρσι, να σηκώσουμε το κύπελλο και να πάρουμε το χρυσό σε όλα τα αγωνίσματα».

Το γεγονός ότι τα τρία κορίτσια ήταν τα μικρότερα σε ηλικία στην ελληνική αποστολή σχολιάστηκε από πολλούς στο Αϊντχόφεν, όπως μας είπε η Βάσω: «Ήταν πολύ ωραίο. Όλοι μας ρωτούσαν και μας έλεγαν ότι είμαστε τόσο μικρές αλλά τόσο καλές για την ηλικία μας και το σχολίαζαν πάρα πολύ, θετικά πάντα. Εμείς νιώσαμε πάρα πολύ ωραία γιατί το μέλλον είναι μπροστά μας για να κάνουμε και κάτι πιο υψηλό».

Για τη σύνθεση της ελληνικής ομάδας, η οποία εμφανίστηκε με αρκετά νέες αθλήτριες μίλησε επίσης η Ειρήνη Αλεξανδρή, λέγοντας: «Απ’ τη μία είναι πολύ μεγάλη κατηγορία για τόσο μικρές αθλήτριες αλλά από την άλλη δίνει κίνητρο στο μέλλον, στο Παγκόσμιο που είναι οι ηλικίες μας, γιατί όχι να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο».

Τέλος, οι Ελληνίδες αθλήτριες δεν παρέλειψαν κι εκείνες να ευχαριστήσουν όσους στήριξαν την προσπάθειά τους: «Ευχαριστούμε πολύ τις προπονήτριές μας που μας βοήθησαν, το σύλλογό μας φυσικά, και τους γονείς μας που μας στηρίζουν ψυχολογικά».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
4
=