ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δεκαοκτώ μετάλλια και εξαιρετικές επιδόσεις για τη Νίκη

δεκαοκτώ-μετάλλια-και-εξαιρετικές-επ-879918

Την περασμένη Κυριακή 13/11/2022 η αγωνιστική ομάδα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου συμμετείχε με 20 αθλητές-τριες στην ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας από τον σύλλογο Δελφίνια Πτολεμαΐδας, κατακτώντας 18 μετάλλια και συγκεκριμένα 8 χρυσά, 3 ασημένια και 7 χάλκινα.

Στον 1ο αγώνα της φετινής χρονιάς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας ήταν πολύ καλή και αποτυπώθηκε με την κατάκτηση μεταλλίων και επιδόσεων, καθώς και με τη διάκριση της καλύτερης αθλήτριας των αγώνων, που ανακηρύχθηκε η Αθανασία Καρατσιβή, η οποία μεταγράφηκε φέτος στη Νίκη.

Την 20μελή αποστολή της ομάδας συνόδευσαν ο προπονητής κ. Γρηγόρης Καλαϊτζογλίδης, η βοηθός προπονητή κ. Ευθυμία Μπάγκου, ο έφορος του τμήματος κ. Χριστόφορος Θεοδοσόπουλος, το μέλος της ΔΕ, Πόπη Αποκρεμιώτη, καθώς και γονείς των παιδιών.

Η εμφάνιση των κολυμβητών σε αγωνιστικό και όχι μόνο επίπεδο ήταν εξαιρετική και, δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, αποτυπώθηκε με επιδόσεις που αποτελούν βάση για την εξέλιξη, τις προοπτικές και τις δυνατότητες όλων των αθλητών.

Η Δ.Ε. του τμήματος εκφράζει θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και προπονητές, καθώς και στους γονείς που υποστηρίζουν τις προσπάθειες τους και εύχεται υγεία σε όλους και καλή συνέχεια.

Καλύτερη αθλήτρια αγώνων στην Πτολεμαΐδα η Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου