ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σε προεθνικές και επιλέκτους επτά αθλητές τεχνικής κολύμβησης της Νίκης  

σε-προεθνικές-και-επιλέκτους-επτά-αθλ-878401

Ανακοινώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας οι προεθνικές ομάδες 2022-2023. Επτά αθλητές και αθλήτριες της Νίκης Βόλου βρίσκονται στις προεθνικές ομάδες Τεχνικής Κολύμβησης και στο πρόγραμμα επίλεκτων της ΚΟΕ.

Στη λίστα αθλητριών προεθνικής της ΚΟΕ βρίσκονται οι Αθανασία Καρατσιβή, Μπάδρα Αποστολία και Λυδία Παντελόγλου, ενώ στις λίστες επίλεκτων αθλητών είναι οι αθλητές Σανίδας Ευάγγελος και Μπαρτζώκας Αθανάσιος καθώς και οι αθλήτριες Παντελόγλου Λυδία, Γκουντούλα Αριέτα και Βασιλειάδη Φαίδρα.

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της Νίκης Βόλου: «Οι διακρίσεις αυτές των παιδιών μας, είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας ενός έτους σκληρής, μεθοδικής και πολύ σωστής δουλειάς που γίνεται από τον προπονητή του τμήματος κ. Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη.

Με έξι νέες μεταγραφικές προσθήκες με εξαιρετικούς αθλητές και αθλήτριες που έρχονται να ενισχύσουν το πολύ καλό αγωνιστικό δυναμικό του τμήματος και με συνολική αποτίμηση 25 αθλητών και αθλητριών, η νέα αγωνιστική χρονιά ξεκινά με τον καλύτερο τρόπο και η καθημερινή δουλειά που γίνεται, σύντομα θα αποδώσει ακόμη περισσότερους καρπούς.

Η Δ.Ε. του τμήματος συγχαίρει όλα τα παιδιά, που μας κάνουν περήφανους μέσα από τον αγώνα που καθημερινά δίνουν και τις επιτυχίες που καταγράφουν, καθώς και τον προπονητή μας, που βρίσκεται πίσω από αυτές τις επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας τα νέα παιδιά που επέλεξαν να γίνουν μέλη της ομάδας μας και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή αγωνιστική χρονιά με ακόμη περισσότερες επιτυχίες.

Τα νέα μέλη της αγωνιστικής ομάδας μας είναι:

Καρατσιβή Αθανασία (4η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης 2022), Μπάδρα Αποστολία (Πρωταθλήτρια Ελλάδος), Τσιδώνη Ναταλία (κάτοχος Πανελλήνιων επιδόσεων και Πρωταθλήτρια Ελλάδος), Βενέτης Βασίλειος, Μαυροπούλου Σίσσυ, Σαλέμης Γεώργιος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς των παιδιών, που στηρίζουν τις προσπάθειες τους και μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.

Οργανώνουμε το τμήμα με μια προοπτική δυναμικής συνέχειας, καθώς όλα τα παιδιά καταγράφουν καθημερινά αγωνιστική συνέπεια, πρόοδο και συνεχή βελτίωση.

Καλή αγωνιστική χρονιά…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου