ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πλούσια συγκομιδή μεταλλίων του ΟΕΑ&ΝΑΒ

πλούσια-συγκομιδή-μεταλλίων-του-οεα-295424

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διασυλλογικοί Αγώνες με την επωνυμία "Κώστας Τζελαλής" που διοργάνωσε η Ναυταθλητική Ένωση Καστοριάς. Οι αγώνες έγιναν στην λίμνη της Καστοριάς την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, με τη συμμετοχή περίπου 250 αθλητών και αθλητριών από 13 Ομίλους.

Η συγκομιδή των Μεταλλίων για τους αθλητές του ΟEA&NAB ήταν πλούσια. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Βολιώτικου Ομίλου, με την πολύ καλή προετοιμασία αλλά και την καθοδήγηση των προπονητών Σίμου Σάμιου και Λευτέρη Καραγιάννη κατάφεραν να αναδείξουν τον ΟΕΑ&ΝΑΒ τρίτο στην κατάταξη Συγκεκριμένα κατέκτησαν 3 Χρυσά Μετάλλια, 3 Αργυρά Μετάλλια, 2 Χάλκινα Μετάλλια και 2 Τέταρτες θέσεις και μία έκτη.

Συγκεκριμένα:

1.Χρυσό Μετάλλιο Σκιφ (1X) Παίδων με τον Γιώργο Παπασακελλαρίου

2.Χρυσό Μετάλλιο στο τετραπλό σκιφ (4Χ) Παίδων με τους Δημήτρη Θεοδοσίου, Δημοσθένη Μολόχα, Παναγιώτη Καταραχιά και Νασίλη Αθανασιά.

3.Χρυσό Μετάλλιο στο διπλό σκιφΚορασίδων με τις Ασημίνα Μπίλλη και Θεοδώρα Στούκα.

4. Ασημένιο Μετάλλιο στην τετράκωπο μετά πηδαλιούχου (4+) Παίδων με τους Βασίλη Αθανασιά, Δημήτρη – Αλκίνοο Άνθη, Αλέξανδρο Μπαρέκα – Αραμπατζή, Χρήστο Μητρομάρα και Αλέξανδρο Ντέκα.

5. Ασημένιο Μετάλλιο στο διπλό σκιφ (2Χ) Παίδων με τους Ιωάννη Ευαγγελινό και Δημήτριο – Αλκίνοο Άνθη.

6. Ασημένιο Μετάλλιο στο σκιφ (1Χ) Νεανίδων με τη Θεοδώρα Στούκα.

7. Χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ (1Χ) Παίδων αρχαρίων, με τον Ιωάννη Καλανδαρίδη.

8. Χάλκινο Μετάλλιο στο σκιφ (1Χ) Νεανίδων με την Ασημίνα Μπίλλη.

9. Επίσης δύο τέταρτες θέσεις στο σκιφ (1Χ) Κορασίδων με την Μελίνα-Ευτυχία Ζούζουλα και στην Δίκωπο (2-) Παίδων με τους Χρήστο Μητρομάρα και Αλέξανδρο Μπαρέκα – Αραμπατζή Αλέξανδρο και μία έκτη θέση στο σκιφ (1Χ) Παίδων Αρχαρίων με τον Ντέκα Αλέξανδρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΕΑ&ΝΑΒ, εκφράζει τα συγχαρητήριά του και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου