ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Και δεύτερο χάλκινο για Φραγκάκη, Καράγγελου, Φράγκου

και-δεύτερο-χάλκινο-για-φραγκάκη-καρά-879447

Με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο τελευταίο αγώνισμα της διοργάνωσης, το Highlight (που είναι και το δεύτερό της στους συγκεκριμένους αγώνες, μετά το Κόμπο), ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (3/7) η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Αλικάντε της Ισπανίας.

Η ομάδα μας με τις Βολιώτισσες και αθλήτριες του ΝΟΒΑ, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου, Ελένη Φράγκου, αλλά και τις Γαρυφαλιάνα Νίκου, Κρυσταλένια Γιαλαμά,Μαρία Καραπαναγιώτου, Δήμητρα Καρατζόγλου, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Ελένη Παπαδοπούλου, Λυδία Φωτεινή Παπαναστασίου βαθμολογήθηκε με 84,1332 β. και ανέβηκε πάλι στο τρίτο σκαλί του βάθρου, όπως και το μεσημέρι της Κυριακής στο Κόμπο.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ισπανία με 87,0668 β. και το ασημένιο η Ιταλία με 85,3000 β.

5η η Φραγκάκη

Την ιδιαιτέρως τιμητική 5η θέση στον τελικό του ελεύθερου σόλο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Νεανίδων, στο Αλικάντε της Ισπανίας, το απόγευμα της Κυριακής (3/7), λίγο πριν από το φινάλε των αγώνων, πήρε η Ελένη Φραγκάκη. Η νεαρή Βολιώτισσα πρωταθλήτρια βαθμολογήθηκε με 83,8000 β., πολύ καλύτερα από τον προχθεσινό προκριματικό.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου