ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΝΟΒΑ στις καταδύσεις

πρωταθλητής-ελλάδας-ο-νοβα-στις-καταδ-896216

Το τριήμερο 10-11-12 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό καταδυτήριο του ΟΑΚΑ, το πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων Α, Β, Γ και Δ κατηγορίας. Ο ΝΟΒΑ συμμετείχε με τρεις αθλητές και τρεις αθλήτριες που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδος στη γενική βαθμολογία Γ και Δ κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα στη Δ κατηγορία αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι:

Γεώργιος Λιάρος: Πρώτη θέση από σταθερό βατήρα 5μ., τέταρτη θέση από βατήρα 1μ.

Μάξιμος Τσαντόπουλος: Δεύτερη θέση από βατήρα 1μ., δεύτερη θέση από σταθερό βατήρα 5μ.,

τρίτη θέση από βατήρα 3μ.

Στη Γ κατηγορία συμμετείχαν οι:

Μυρτώ Καρτσιώτη: Δεύτερη θέση από βατήρα 3μ., δεύτερη θέση από βατήρα 1μ., συμμετείχε στους ίδιους βατήρες και στην παραπάνω κατηγορία (Β κατηγορία για εμπειρία) με πολύ καλή εμφάνιση.

Ελένη-Σοφία Μαλακασιώτη: Πέμπτη θέση από βατήρα 1μ., πέμπτη θέση από βατήρα 3μ. Συμμετείχε και στις συγχρονισμένες καταδύσεις από βατήρα 3μ. με τη συναθλήτριά της Καρτσιώτη Μυρτώ.

Στην Α κατηγορία:

Γρηγόρης Μήτρου: Πρώτη θέση από βατήρα 1μ., πρώτη θέση από βατήρα 3μ.,

Χαλέμου Σταυρούλα: Πρώτη θέση από σταθερό βατήρα 10μ., πρώτη θέση από βατήρα 3μ.,

δεύτερη θέση από βατήρα 1μ.

Εκτός από τις πρώτες θέσεις που κατέκτησαν ο αθλητής Γρηγόρης Μήτρου και η αθλήτρια Σταυρούλα Χαλέμου έπιασαν και τα βαθμολογικά όρια για τη συμμετοχή τους στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι 18 έως 24 Ιουλίου 2022.

«Ο πρόεδρος του ΝΟΒ/Αργοναύτες Λάμπης Τσουκαλάς και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές και τον σωματειακό προπονητή κ. Λάμπρο Λιάρο για τις επιτυχίες τους.

Επίσης συγχαίρουν τον εθνικό προπονητή κ. Πέτρο Φυρίγο και τον ομοσπονδιακό προπονητή – διεθνή κριτή Νίκο Τουλούδη για τη συνεργασία τους και εύχονται στους διεθνείς αθλητές καλή και επιτυχημένη εκπροσώπηση της Ελλάδας στις Διεθνείς τους υποχρεώσεις», τονίζεται σε ανακοίνωση του βολιώτικου συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου