ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιτυχίες για τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου

επιτυχίες-για-τα-μικρά-δελφίνια-του-ολ-260277

Επιτυχίες σημείωσαν τα μικρά δελφίνια του Ολυμπιακού Βόλου στο τουρνουά κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος», με τον ερυθρόλευκο σύλλογο να τονίζει τα εξής σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε:«Το τμήμα κολύμβησης του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 κάνει επανεκκίνηση κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία το μέλλον. Τα πρώτα αγωνιστικά αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν με τις επιτυχίες των μικρών δελφινιών μας.

Στους αγώνες «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» στην πισίνα της Λάρισας, τα παιδιά επέστρεψαν στην αγωνιστική δραστηριότητά τους και παρά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας και τις άδειες κερκίδες, τα χαμόγελα έλαμψαν στα πρόσωπά τους. Το 2021 κλείνει λοιπόν για τα Προαγωνιστικά μας τμήματα με επιτυχίες.

Κατέκτησαν συγκεκριμένα:

5 Πρώτες θέσεις στα 4×50 Ελ και Μ.Ο με τις Τζούμα, Αλεξιάδη, Τζουμερκιώτη, Σαχίνη

Καραζαφείρη Δ. (100 Πετ), Φλαρά Ελ. (50 κ 100 Πρ)

4 Δεύτερες θέσεις με τις: Γραμμένη Φ., Σαχίνη Ελ., Τζούμα, Σεμέλη.

5 Τρίτες θέσεις με τους: Αλεξιάδη Ασ. (50υπτ 50 Πρ), Μέκκα Ι. (100/200 Πρ.) και 4×50 Ελ/Κορ. 10 ετών (Φλαρά, Αναγνώστου, Σούντη, Γεωργαλά), επιτυγχάνοντας προσωπικά ρεκόρ.

Επίσης αγωνίστηκαν με μεγάλη επιτυχία και ατομικές νέες επιδόσεις οι κολυμβητές μας Μιχαλάκης Ι. (3×4ες θέσεις) Αζας Χρ. και οι κολυμβήτριές μας Μαυροπούλου Χρ., Αυγέρου Περ.

Η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα του τμήματος είναι για την Αγωνιστική μας ομάδα στις 17-19 Δεκεμβρίου που θα συμμετάσχει στο διεθνές μίτινγκ κολύμβησης «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» στη Θεσσαλονίκη.

Διοίκηση και προπονητές είναι παρόντες, για να στηρίζουν τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εύχεται στον έφορο του τμήματος, σε όλους τους αθλητές μας μικρούς και μεγάλους, αλλά και στους άξιους προπονητές μας ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου