ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βολιώτικο χρώμα στο Εθνικό προπονητικό τιμ της Καλλιτεχνικής

βολιώτικο-χρώμα-στο-εθνικό-προπονητι-304759

Η Αναστασία Γκούτσεβα, που έχει εργαστεί και στον ΝΟΒΑ, θα είναι η επικεφαλής Ομοσπονδιακή Προπονήτρια στην Καλλιτεχνική κολύμβηση, σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ της ΚΟΕ.

Η Λευκορωσίδα τεχνικός ήταν μεταξύ άλλων Ομοσπονδιακή προπονήτρια στον Καναδά και τη Σιγκαπούρη.

Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, συνεργάτιδα της θα είναι η Βολιώτισσα Βαρβάρα Λιθαδιώτη, ενώ η Ελεάνα Ασκοξυλάκη θα είναι Υπεύθυνη του Αναπτυξιακού προγράμματος στην Κρήτη και η Διαμαντούλα Θεμέλογλου στο αντίστοιχο πρόγραμμα για τη Βόρεια Ελλάδα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της νέας περιόδου

Η ΚΟΕ απέστειλε στα σωματεία της το συνοπτικό αγωνιστικό πρόγραμμα στην Καλλιτεχνική κολύμβηση, για την περίοδο 2021-22.

Σύμφωνα μ’ αυτό, η έναρξη της περιόδου προγραμματίζεται το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου, με την Ημερίδα ορίων για Αστέρια 1-7, στην Αθήνα.

Το Εθνικό Πρωτάθλημα έχει προσδιοριστεί για τις 23-26 Ιουνίου, ενώ μεταξύ των άλλων προβλέπεται η συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών (Φουκουόκα, 13-29 Μαΐου) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών / Γυναικών ( Ρώμη, 11-21 Αυγούστου).

Προβλέπεται επίσης η συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων τον Ιούνιο (δεν έχουν προσδιοριστεί ημερομηνίες διεξαγωγής) καθώς και τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Νεανίδων και Κορασίδων τον Αύγουστο (επίσης δεν έχουν προσδιοριστεί ημερομηνίες διεξαγωγής).

Μεταξύ των καινοτομιών που προβλέπονται στον εσωτερικό αγωνιστικό σχεδιασμό, είναι η καθιέρωση στην ηλικιακή κατηγορία 8-9 ετών του υβριδικού αγωνίσματος «Αγωνιστικό Παραμύθι» και σε όλες τις Κατηγορίες του αγωνίσματος Μικτό Ομαδικό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου