ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Συγχαίρει τους κολυμβητές του ο Ολυμπιακός Β.

συγχαίρει-τους-κολυμβητές-του-ο-ολυμπ-500421

Συγχαρητήρια δίνει το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου στους μικρούς του αθλητές για την παρουσία τους στο περιφερειακό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών στη Λάρισα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πολλά συγχαρητήρια στα μικρά αστεράκια του Ολυμπιακού μας, για τις εκπληκτικές εμφανίσεις και επιδόσεις τους, που πέτυχαν στο περιφερειακό πρωτάθλημα προαγωνιστικών που έγινε στη Λάρισα.

Ολοι οι κολυμβητές-τριες μας αθόρυβα, συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους, εμπνεόμενοι από τις μεγάλες προσδοκίες τους, πιστεύουμε να γίνουν μέτοχοι μεγαλύτερων επιτυχιών για την ομάδα μας.

Αναλυτικότερα, για την ομάδα μας κολύμπησαν 20 κολυμβητές. Όλο αυτό το μικρό διάστημα μπόρεσαν να κολυμπήσουν και να προετοιμαστούν μαζί με τους προπονητές τους με τον καλύτερο τρόπο, έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσε ο καθένας και στο τέλος ΟΛΟΙ ήταν νικητές.

Το πάθος, η πειθαρχία, η αποφασιστικότητα αλλά και η αγάπη είναι στοιχεία που χαρακτήρισαν τις προσπάθειές τους. Η χαρά που νιώθουμε για τις επιτυχίες σας είναι πολύ μεγάλη. Ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε εσάς και τους γονείς σας είναι πολύ λίγο στη δύσκολη χρονιά που όλοι μαζί βιώσαμε.

Οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ: Μιχελάκης Ιωάννης, Μέκκας Ιωάννης, Προύσας Σταύρος, Καραζαφείρης Δημήτρης, Πολυχρόνου Σπυριδούλα, Κερασιώτη Αναστασία, Γραμμένη Φοίβη, Κυρμάς Νικόλαος, ΧαζΊζ Αλέξανδρος, Αυγέρου Περσεφόνη, Ζάχου Αναστασία, Φακιόλα Μαρίνα, Τζούμα Δήμητρα, Αζας Χρήστος, Ραμμάτα Ελένη, Σούντη Βασιλική, Φλάρα Ελπινίκη, Αναγνώστου Αναστασία, Γεωργαλά Δανάη, Ραμματάς Δημήτρης.

Το Τμήμα Κολύμβησης Σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι. Μαζί ξανά τον Σεπτέμβριο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου