ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δυο τελικοί για τη Βολιώτισσα Καράγγελου

δυο-τελικοί-για-τη-βολιώτισσα-καράγγε-534048

Την πρόκρισή τους σε δυο τελικούς του Ελεύθερου προγράμματος και του Τεχνικού προγράμματος του Ντουέτου πέτυχαν η Βολιώτισσα Ζωή Καράγγελου και η Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης Νεανίδων στη Μάλτα.

Το ελληνικό Ντουέτο των νεαρών πρωταθλητριών μας εκτέλεσε πολύ όμορφα το πρόγραμμά του στον προκριματικό του αγωνίσματος του Ελεύθερου προγράμματος και βαθμολογήθηκε με 82,4333 βαθμούς. Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε το ρωσικό Ντουέτο, τη δεύτερη το ουκρανικό και την τρίτη το ισπανικό.

Επίσης το ίδιο ντουέτο των Ελληνίδων Ζωής Καράγγελου και Ιφιγένειας Κρομμυδάκη κατέκτησε την 7η θέση στον άλλο τελικό του Τεχνικού προγράμματος στο Ντουέτο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Μάλτα.

Τα νεαρά κορίτσια του Ντουέτου αγωνίστηκαν στον απευθείας τελικό του Τεχνικού (δεν υπήρξε προκριματικός, όπως στο Ελεύθερο), βαθμολογήθηκαν με 81.1462 β. και κατετάγησαν 7ες ανάμεσα σε 23 Ντουέτα απ’ όλη την Ευρώπη που έλαβαν μέρος.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Ρωσίδες Εβένκο και Μινάεβα με 91.4742 β., το ασημένιο οι Ουκρανές Ντερεβιατσένκο / Σολντατένκοβα με 88.0333 και το χάλκινο οι Ισπανίδες Αρκέρο και Γκαρσία με 85.7742 β.

Στη Μάλτα, για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής κολύμβησης Νεανίδων (έως 4/7) με την Εθνική μας Ομάδα, είναι και η άλλη Βολιώτισσα αθλήτρια του ΝΟΒΑ Ελένη Φράγκου (Ομαδικό, Κόμπο, Highlight).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου