ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευρωπαϊκό μετάλλιο για τρεις Βολιώτισσες

ευρωπαϊκό-μετάλλιο-για-τρεις-βολιώτι-595303

Ενα ακόμη μετάλλιο και με βολιώτικο χρώμα κατέκτησε η Ελλάδα στην καλλιτεχνική κολύμβηση κατά τη διάρκεια των αγώνων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Βουδαπέστη. Η Εθνική ομάδα, έχοντας στη σύνθεσή της τις αθλήτριες του ΝΟΒΑ Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Ζωή Καράγγελου και γενικά με μια πολύ νεανική και ελπιδοφόρα σύνθεση, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο πρόγραμμα του κόμπο χθες το απόγευμα.

Ηταν το τρίτο μετάλλιο μετά το αργυρό που κατέκτησε η Ελευθερία Πλατανιώτη την περασμένη Τρίτη στο τεχνικό σόλο και το χάλκινο που πήρε η ίδια πρωταγωνίστρια την περασμένη Τετάρτη στο ελεύθερο σόλο. Ηταν συνολικά το 8ο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών.

Η Ελλάδα βαθμολογήθηκε με 89.1000, έναντι 94.1000 της Ουκρανίας που πήρε την πρώτη θέση και 86.0667 της Λευκορωσίας που πήρε το χάλκινο μετάλλιο.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν στο πρόγραμμα είναι: Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα, Ελένη Δεληγιάννη, Ελένη Φραγκάκη, Κρυσταλένια Γιαλαμά, Πηνελόπη Καραμέσιου, Ζωή Καράγγελου, Δανάη Καριώρη, Αντριάννα Μισίκεβιτς, Γεωργία Βασιλοπούλου και Βιολέτα Ζουζούνη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου