Δευτεραθλήτριες Ελλάδος οι νεανίδες του ΝΟΒΑ

Τελευταία ενημέρωση: 2020-09-29, 21:27:07
Οι Βολιώτισσες με τα μετάλλια του πανελληνίου πρωταθλήματος
Δευτεραθλήτριες Ελλάδος οι νεανίδες του ΝΟΒΑ

Μία ανάσα από την κορυφή στην καλλιτεχνική κολύμβηση

Επιτυχημένη παρουσία είχε για ακόμη μία φορά το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΒΑ, με τις νεανίδες του συλλόγου να συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ από την περασμένη Παρασκευή έως και προχθές Κυριακή 27/9.

Σε μια σπουδαία διοργάνωση, με πολλά σωματεία να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και αρκετές αθλήτριες να εντυπωσιάζουν, το πανελλήνιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης νεανίδων ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα και αποτέλεσε μια ακόμη πετυχημένη προσπάθεια της Ομοσπονδίας να ολοκληρώσει τον αγωνιστικό προγραμματισμό της εν μέσω πανδημίας.

Αίσθηση προκάλεσε η ανταγωνιστική παρουσία σωματείων από την περιφέρεια που έδειξαν την σπουδαία ανάπτυξη που έχει το άθλημα στην ελληνική επικράτεια. Οι κορυφαίες ομάδες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος ήταν ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης - Σκαθάρια (166 βαθμούς), ο ΝΟΒΑ (162 βαθμούς) και ο ΝΟ Χανίων (124 βαθμούς). Οι αγώνες έγιναν από την διοργανώτρια αρχή με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλει η Πολιτεία.

Σε ανακοίνωσή του το βολιώτικο σωματείο του ΝΟΒΑ επισημαίνει: «Δευτεραθλητής Ελλάδος για ακόμα μια φορά στέφθηκε ο σύλλογός μας αυτή τη φορά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων! Τα κορίτσια μας έκλεψαν τις εντυπώσεις με τη δυναμική τους παρουσία, έδωσαν υποσχέσεις για τον μέλλον και επιστρέφουν στον Βόλο με δυο χρυσά και πέντε ασημένια μετάλλια! Πιο συγκεκριμένα:

Χρυσό μετάλλιο στο κόμπο με τις Αγαθού Κωνσταντίνα, Γρηγορίου Κωνσταντίνα, Δεληγιάννη Ελένη, Ιωάννου Χρυσούλα, Καράγγελου Ζωή, Ουρανίτσα Δήμητρα, Παγώνη Ευθαλία-Δέσποινα, Τσέντζου Παρασκευή, Φράγγου Ελένη, Φραγκάκη Ελένη, Καλαούζη Άνθη-Ιουλιανή (αναπλ.), Μουράβα Μαρία (αναπλ.).

Χρυσό μετάλλιο στο ελεύθερο σόλο με την Έλενη Φραγκάκη και έκτη θέση στο ίδιο αγώνισμα για την Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη.

Ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό ομαδικό με τις Δεληγιάννη Ελένη, Δοδοντζίδη Αναστασία, Καράγγελου Ζωή, Ουρανίτσα Δήμητρα, Παγώνη Ευθαλία Δέσποινα, Τσέντζου Παρασκευή, Φραγγου Ελένη, Φραγκάκη Ελένη, Αγαθού Κωνσταντίνα (αναπλ.), Γρηγορίου Κωνσταντίνα (αναπλ.).

Ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο ομαδικό με τις Γρηγορίου Κωνσταντίνα, Δεληγιάννη Ελένη, Καράγγελου Ζωή, Ουρανίτσα Δήμητρα, Παγώνη Ευθαλία Δέσποινα, Τσέντζου Παρασκευή, Φράγγου Ελένη, Φραγκάκη Ελένη, Δοδοντζίδη Αναστασία (αναπλ.), Ιωάννου Χρυσουλα (αναπλ.).

Ασημένιο μετάλλιο στο ελεύθερο ντουέτο με τις Παγώνη Ευθαλία Δέσποινα, Φραγκάκη Ελένη, Καράγγελου Ζωή (αναπλ.) και όγδοη θέση στο ίδιο αγώνισμα για τις Δεληγιάννη Ελένη, Ουρανίτσα Δήμητρα, Φράγγου Ελένη (αναπλ.).

Ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό ντουέτο με τις Καράγγελου Ζωή, Φραγκάκη Ελένη, Παγώνη Ευθαλία Δέσποινα (αναπλ.) και όγδοη θέση στο ίδιο αγώνισμα για τις Δεληγιάννη Ελένη, Φράγγου Ελένη, Ουρανίτσα Δήμητρα (αναπλ.).

Ασημένιο μετάλλιο στο τεχνικό σόλο με την Ελένη Φραγκάκη, πέμπτη θέση για τη Ζωή Καράγγελου και όγδοη θέση για την Ευθαλία Δέσποινα Παγώνη.

Ευχαριστούμε θερμά τη Μαρία Παρασκευόπουλου, αντιπρόεδρο του συλλόγου μας, έφορο του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης του συλλόγου μας και έφορο καλλιτεχνικής κολύμβησης της κολυμβητικής ομοσπονδίας Ελλάδος και τη Μαρία Φράγγου, αρχηγό αποστολής για την πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρουν καθημερινά!

Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που κατάφεραν να πρωταγωνιστήσουν σε ακόμα μια ηλικιακή κατηγορία, στις προπονήτριες τους Κοφίδη Εβίτα και Ζαντερίου Δήμητρα και τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους».

Κωφίδη: «Αγαπάμε πολύ το άθλημα»

Η προπονήτρια της ομάδας Εβίτα Κωφίδη δήλωσε στη σελίδα της ΚΟΕ: «Το αγαπάμε πολύ το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης στον Βόλο. Οχι σήμερα, αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Κάνουμε καθημερινά σκληρή δουλειά. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση είχαμε πολλές επιτυχίες, με αποκορύφωμα τα δύο χρυσά μετάλλια στο κόμπο και στο ελεύθερο σόλο με την Ελενα Φραγκάκη».

Φραγκάκη: «Ο Βόλος έχει παράδοση»

Μετά το πέρας των αγώνων η νικήτρια στο ελεύθερο σόλο Ελενα Φραγκάκη τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το χρυσό μετάλλιο και γενικά για την παρουσία μου σε αυτή τη διοργάνωση. Ευχαριστώ τις προπονήτριές μου στον Βόλο, καθώς επίσης και τις ομοσπονδιακές προπονήτριες, τη Μαρία Θηβαίου και τη Ναταλία Τσερνέσκα. Ο Βόλος έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και οι επιτυχίες μου μπορούν να δώσουν την ευκαιρία και σε άλλα κορίτσια να έρθουν στο άθλημα».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=