ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πλήρης ανακαίνιση στο κολυμβητήριο «Ι. Ζηργάνος» από τον Δήμο Βόλου

πλήρης-ανακαίνιση-στο-κολυμβητήριο-767796

Σαν καινούριο το κολυμβητήριο του Βόλου «Ι. Ζηργάνος» μετά τις εργασίες πλήρους ανακαίνισής του από τον Δήμο Βόλου που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για την αναβάθμιση των χώρων του κολυμβητηρίου το οποίο από το ερχόμενο φθινόπωρο θα σηκώσει το… βάρος των προπονήσεων και των 12 αθλητικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται, καθώς αναμένεται να ξεκινήσουν εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο κολυμβητήριο «Β. Πολύμερος» στη Ν. Ιωνία.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Βόλου, Ανδρέα Ζέρβα έως τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί το σύνολο των εργασιών που θα αλλάξουν όψη στο κολυμβητήριο του Βόλου.

Ηδη από τις πρώτες παρεμβάσεις, η διαφορά είναι εμφανής στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Βόλου: ελαιοχρωματίστηκε τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του, έγινε συντήρηση της κερκίδας και μπήκαν νέα καθίσματα που αντικατέστησαν τα παλιά και φθαρμένα, έγινε ανακαίνιση στο καταδυτήριο, τόσο στο βατήρα όσο και στην πισίνα και στο κατάστρωμα με αρμολόγηση πλακιδίων, ανακαινίστηκαν αποδυτήρια με εγκατάσταση νέων υδραυλικών και κοινόχρηστοι χώροι. Επίσης αντικαταστάθηκαν όλα τα σάπια και σκουριασμένα κάγκελα και επισκευάστηκαν όλα τα παράθυρα. Μέχρι στιγμής έχει επισκευαστεί και το μηχανοστάσιο της πισίνας εκμάθησης. Μέσα στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνονται οι εργασίες επισκευής της υδραυλικής εγκατάστασης για την υπερχείλιση.

«Το κολυμβητήριο πραγματικά γίνεται καινούριο με τις παρεμβάσεις προϋπολογισμού 80.000 ευρώ που ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες. Από τον Σεπτέμβριο, στο κολυμβητήριο θα προπονούνται και οι 12 αθλητικοί σύλλογοι, οι έξι είναι της Ν. Ιωνίας, προκειμένου να ξεκινήσουν οι εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης στο Β. Πολύμερος», σημείωσε ο κ. Ζέρβας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από διαγωνισμό, την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ, θα αναλάβει η εταιρεία Γ. ΤΣΑΛΑΠΟΡΤΑΣ ΑΤΕ «ΑΚΤΙΣ ΑΤΕ» που προσέφερε έκπτωση 54,56% διαμορφώνοντας το κόστος του έργου στο ποσό των 727.021,11 ευρώ.

Για το κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας προβλέπονται μια σειρά εργασιών, όπως μονώσεις, αλλαγή κουφωμάτων, μέχρι και αλλαγή πηγής ενέργειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου