ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δύο ασημένια μετάλλια για τις «γοργόνες» του ΝΟΒΑ

δύο-ασημένια-μετάλλια-για-τις-γοργόν-171456

Εξαιρετικά και ελπιδοφόρα είναι τα αποτελέσματα των αθλητριών και αθλητών του ΝΟΒΑ στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κορασίδων Β´ καλλιτεχνικής κολύμβησης, που γύρισαν στην πόλη, έχοντας δυο ασημένια μετάλλια στη βαλίτσα τους. Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, με τον ΝΟΒΑ να κατακτά ασημένια μετάλλια, τόσο στο Ομαδικό, όσο και στο Ντουέτο.

Στον τελικό του Ομαδικού, ο ΑΝΟ Μεταμόρφωσης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, συγκεντρώνοντας 67.4804 βαθμούς. Την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο ΝΟΒΑ (2η θέση) με 64.7280 βαθμούς και ο ΝΟ Χανίων με 63.3853 βαθμούς.

Στο Ντουέτο, η Ειρήνη Καραμάνη και η Κωνσταντίνα Σπυράκου του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης πήραν την πρώτη θέση με 70.3011 βαθμούς, η Μαριέμ Μαμπρούκ και η Δήμητρα Παγώνη του ΝΟΒΑ κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο με 68.7520 βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση πήρε η Γεωργία-Μυρτώ Ζαγγανά και η Ηλέκτρα Ράπτη του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης με 68.2483 βαθμούς.

Οπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της Βολιώτικης ομάδας: «Το πρώτο ασημένιο μετάλλιο για τις αθλήτριες μας ήρθε χθες το πρωί όπου οι Μαριέμ Μαμπρουκ και Δήμητρα Παγώνη αναδείχθηκαν δεύτερες, πίσω από το ντουέτο του ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και μπροστά επίσης από το επόμενο ντουέτο της ίδιας ομάδας. Ακόμα μια επιτυχία είχαμε με τις Νικολέτα Καλτσογιάννη, Παναγιώτα Φραγκάκη, οι οποίες αναδείχθηκαν 6ες στο τελικό του ίδιου αγωνίσματος.

Στον προκριματικό του ντουέτο είχαμε συμμετοχή και από τις Μαρία – Ιωάννα Αμεράλη, Αθανασία Δελησταμάτη οι οποίες κατέλαβαν την 14η θέση, τα ντουέτο που αγωνίστηκαν ήταν 37! Το δεύτερο ασημένιο μετάλλιο για τις γοργόνες μας ήρθε στο τελικό του ομαδικού, όπου οι Αμεράλη Μαρία – Ιωάννα, Δελησταμάτη Αθανασία, Καλτσογιάννη Νικολέτα, Μαμπρούκ Μαριέμ, Παγώνη Δήμητρα, Σιρίνα Ξένια, Τρέσκα Δανάη, Φραγκάκη Παναγιώτα, Σδράλλη Ευαγγελία (αναπληρωματική) εκτέλεσαν πολύ όμορφα το πρόγραμμά τους με αποτέλεσμα να βρεθούν στη δεύτερη θέση πίσω από τον χρυσό ΑΝΟ Μεταμόρφωσης και μπροστά από τον χάλκινο ΝΟ Χανίων.

Συμμετοχή είχαν επίσης και όλα τα παιδάκια μας στο αγώνισμα των φιγούρων με τα εξής αποτελέσματα: 3η Μαμπρούκ Μαριέμ, 5η Φραγκάκη Παναγιώτα, 7η Παγώνη Δήμητρα, 18η Καλτσογιάννη Νικολέτα, 21η Αμεράλη Μαρία – Ιωάννα, 40η Δελησταμάτη Αθανασία, 92η Τρέσκα Δανάη, 113η Σιρίνα Ξένια, 140η Σδράλλη Ευαγγελία, 142η Μαρούγκα Μαρία, 175ος Κουκουσέλης – Φούσκης Στυλιανός, 187η Δαμασιώτη – Καλατζή Νεφέλη, 188ος Κουκουσέλης – Φούσκης Νικόλας, 208η Παπαγεωργίου Μαγδαληνή, συμμετείχαν 246 παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδάκια, στις προπονήτριες Εβίτα Κοφίδη και Δήμητρα Ζαντερίου καθώς και στην έφορο μας Παρασκευόπουλου Μαρία, αντιπρόεδρο ΝΟΒΑ και έφορο καλλιτεχνικής κολύμβησης εθνικών ομάδων ΚΟΕ για την επιτυχία τους αυτή και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους χρόνια».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου