ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εξαιρετική η εμφάνιση της Νίκης Βόλου

εξαιρετική-η-εμφάνιση-της-νίκης-βόλου-201522

Στους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη

Με πλήθος μεταλλίων και βελτιωμένα ατομικά ρεκόρ, επέστρεψε η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της Νίκης Βόλου, από τους χειμερινούς αγώνες κατηγοριών που πραγματοποιήθηκαν 7-9 Φεβρουαρίου, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Στους αγώνες συμμετείχαν 55 σύλλογοι και 750 αθλητές. Η Νίκη Βόλου συμμετείχε με 39 αθλητές και κατέκτησε συνολικά 48 μετάλλια (18 χρυσά, 14 ασημένια και 16 χάλκινα).

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας κ.κ. Μέμος Στάθης και Βλιώρας Αχιλλέας κι εκ μέρους της Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου ο κ. Χατζηεφραιμίδης Ιορδάνης. Επόμενος αγωνιστικός σταθμός του τμήματος, το τριήμερο 14-15 και 16 Φεβρουαρίου, όπου θα διεξαχθεί το χειμερινό πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην Αθήνα και η Νίκη Βόλου θα συμμετέχει με έξι αθλητές-τριες.

Η Διοικούσα επιτροπή του τμήματος κολύμβησης με ανακοίνωση της συγχαίρει όλα τα παιδιά και τους προπονητές για την αγωνιστική κι εξωαγωνιστική τους παρουσία κι εύχεται καλή συνέχεια στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου