ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ο Υδάτινος Κόσμος κολύμπησε για τα παιδιά της Κιβωτού

ο-υδάτινος-κόσμος-κολύμπησε-για-τα-παι-253648

Φιλανθρωπική κολυμβητική ημερίδα που διοργάνωσε ο Υδάτινος Κόσμος πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου προς τιμήν των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν όλα τα τμήματα κολύμβησης του συλλόγου μικρής και μεγάλης πισίνας καθώς και τα τμήματα aqua aerobic και κολύμβησης ενηλίκων όπως επίσης και τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου που τίμησαν το σωματείο του Βόλου με την παρουσία τους και συμμετείχαν ενεργά σε όλη την εκδήλωση. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και πάνω από 150 αθλητές και αθλήτριες κολύμπησαν για καλό σκοπό.

Πριν την έναρξη της ημερίδας ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κ. Απόστολος Νάσιος και ο πρόεδρος του Υδάτινου Κόσμου, κ. Επαμεινώνδας Αναγνώστου βράβευσαν τους αθλητές του Συλλόγου που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε καθώς επίσης και την Κιβωτό του Κόσμου για το πολύτιμο έργο της, το Ελληνικό Σώμα Ερευνας και Διάσωσης που εθελοντικά επέβλεπε την εκδήλωση για την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο και τέλος το σώμα Ελληνικού οδηγισμού-τοπικό τμήμα Αγριάς, που εθελοντικά συμμετείχε στην ημερίδα, για τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές δράσεις τους…

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟ ΚΟΣΜΟ υπό την αιγίδα του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Η έναρξη πραγματοποιήθηκε από το τμήμα aqua aerobic με μια μικρή επίδειξη και στη συνέχεια οι λιλιπούτειοι κολυμβητές των ακαδημιών συμμετείχαν σε παιχνίδια στο νερό και σε ασκήσεις επίδειξης τεχνικής, ενώ οι αθλητές των μεγαλύτερων κατηγοριών κολύμπησαν τα αγαπημένα τους αγωνίσματα. Η ημερίδα έκλεισε με την εμφάνιση των αθλητών του τμήματος κολύμβησης ενηλίκων του Συλλόγου. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αϊ Βασίλης, ο οποίος μοίρασε τα δώρα και απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες!

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές, γονείς, μέλη και φίλους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν αυτήν την προσπάθεια με αποτέλεσμα να συλλεχθεί ένας μεγάλος αριθμός τροφίμων, δώρων και ειδών ρουχισμού καθώς και το χρηματικό ποσό των 658 ευρώ για τις ανάγκες της Δομής της Κιβωτού του κόσμου. Ευχαριστούμε θερμά τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου και την στήριξη της διοργάνωσης, τους επαγγελματίες της πόλης μας που ενίσχυσαν με τον τρόπο τους την εκδήλωση, καθώς και τους εθελοντές του Ελληνικού Σώματος Ερευνας και Διάσωσης και του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-τοπικού τμήματος Αγριάς. Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος με αγάπη, υγεία και χαρά».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου