ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Χάλκινη η Βολιώτισσα Απλαντή στην ανοιχτή θάλασσα

χάλκινη-η-βολιώτισσα-απλαντή-στην-ανο-391529

Με χάλκινο μετάλλιο, κατά το 1/3… βολιώτικο, ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της η ελληνική αποστολή της ανοιχτής θάλασσας στα 5 χιλιόμετρα ομαδικό στους 2ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Πάτρα.

Η ελληνική τριάδα με τον Δημήτριο Μανιό, τον Γεώργιο Αρνιακό που έχει αγωνιστεί στον ΝΟΒΑ, μεταξύ άλλων ομάδων και την Βολιώτισσα πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού Πειραιώς Στυλιανή-Ελευθερία Απλαντή τερμάτισε στην τρίτη θέση, με επίδοση 1:08:57.00 και ανέβηκε στο τρίτο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.

Η Απλαντή, μετά την 7η θέση στα 5χλμ, στο ατομικό της αγώνισμα, κολύμπησε με τους συναθλητές της εξαιρετικά, μη δίνοντας περιθώρια στις άλλες ομάδες, που διεκδικούσαν θέση στο βάθρο να τρέφουν ελπίδες. Εκτός της Πορτογαλίας και της Ιταλίας, που πανηγύρισαν το χρυσό και ασημένιο μετάλλιο, η ομάδα της Ελλάδας βρέθηκε από πολύ νωρίς στην 3η θέση, φθάνοντας σε μία ακόμα σπουδαία επιτυχία στη διοργάνωση, μετά και το χάλκινο μετάλλιο που είχε κατακτήσει ο πρώην κολυμβητής του ΝΟΒΑ, Γιώργος Αρνιακός, στα 5χλμ, την πρώτη ημέρα των αγώνων.

Η Απλαντή, συγκινημένη, λίγο μετά την κούρσα της, σημείωνε, μέσω ανάρτησής της: “Και κάπως έτσι τελείωσε και αυτή η χρόνια, με τον καλύτερο τρόπο, με μια 7η και μια 3η θέση. Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους συναθλητές μου και κυρίως αυτά τα δύο παιδιά για την υπομονή και τη στήριξη τους”.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου