ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εντατικές προετοιμασίες για το πανελλήνιο ανοιχτής θάλασσας στον Βόλο

εντατικές-προετοιμασίες-για-το-πανελ-484674

Συνεχίζονται οι εντατικές προετοιμασίες ενόψει του πανελλήνιου πρωταθλήματος ανοιχτής θάλασσας ανδρών – γυναικών, νέων ανδρών – νέων γυναικών, εφήβων – νεανίδων και παίδων – κορασίδων, που θα διεξαχθεί το διήμερο 8-9 Ιουνίου στον Βόλο.

Η μεγάλη γιορτή του αθλήματος, που διοργανώνεται από τον ΝΟΒΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΚΟΕ αναμένεται να προσελκύει όλα τα βλέμματα, ενώ οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100, με κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα να συγκεντρώνονται στον Βόλο.

Δυναμική εξάλλου θα είναι και η παρουσία Βολιωτών αθλητών, που θα μετέχουν μαζικά. Σημαντική καινοτομία στη φετινή διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΑ θα είναι και η παράλληλη διεξαγωγή αγώνα κολύμβησης κολυμβητών masters, 2.500 μέτρων.

Οι αγώνες για τα 5000μ στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου, ενώ το απόγευμα θα γίνουν και οι σκυτάλες. Την Κυριακή θα γίνουν τα 7500μ Εφήβων – Νεανίδων, τα 10.000 Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών και τα 10.000 Ανδρών – Γυναικών. Μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης κάθε μία από τις δύο ημέρες θα ακολουθήσουν απονομές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου