ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Κλειστό Κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας

αναβαθμίζεται-ενεργειακά-το-κλειστό-536291

Εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης η πρόταση που είχε κατατεθεί από τον Δήμο Βόλου και αφορά στη χρηματοδότηση του έργου ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας “Β. Πολύμερος”.

Με αφορμή την έγκριση της πρότασης, από την Δημοτική Αρχή του Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Μια ακόμα σημαντική επιτυχία για το Δήμο Βόλου με το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης να εγκρίνει την πρόταση για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου Ν. Ιωνίας “Β. ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ” και να χρηματοδοτεί το έργο με ποσό 1,6 εκατομμυρίων ευρώ.

Χαρακτηριστικό της σοβαρής και αποτελεσματικής δουλειάς που έγινε από τη Δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του Δήμου, είναι ότι ο πλήρης και εμπεριστατωμένος φάκελος που υποβλήθηκε συγκέντρωσε υψηλή βαθμολογία και η πρόταση ήρθε 10η ανάμεσα σε 51 που υπέβαλαν συνολικά οι Δήμοι της χώρας

Ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι η Δημοτική Αρχή απαντά με έργα στις αοριστολογίες, τις υποσχέσεις και τα ΘΑ, αλλά και την στείρα αντιπολιτευτική κριτική, που διάφοροι υποψήφιοι διατυπώνουν και πως ο καθημερινός αγώνας για την πόλη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου