ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιτυχίες των κολυμβητών του ΝΠΣ Βόλος στους χειμερινούς τεχνικής

επιτυχίες-των-κολυμβητών-του-νπσ-βόλο-574474

Με πολλές επιτυχίες επέστρεψαν από τους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης της Θεσσαλονίκης οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του Βόλος ΝΠΣ, κατακτώντας μάλιστα την 4η θέση (ανάμεσα σε 24 συλλόγους) στη συνολική κατάταξη των μεταλλίων, με συνολική συγκομιδή 14 θέσεων στο βάθρο.

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου: «Μια παρέα 8 παιδιών του Βόλος ΝΠΣ κολύμβηση, έξι αγωνιστικής και δύο προαγωνιστικής σάρωσαν στους χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης, κατακτώντας την 4η θέση, μεταξύ 24 συλλόγων. Ο σύλλογος των 7 μηνών με οκτώ αθλητές και αθλήτριες και προπονήτρια την κ. Νικολέτα Βελεντζά, από τους λίγους πιστοποιημένους από την Ομοσπονδία προπονητές στο άθλημα, διαφήμισε τον Βόλο και τη Θεσσαλία στους αγώνες, παρά την ελλιπή προετοιμασία, λόγω μη ύπαρξης διαδρομής, με το κλείσιμο της πισίνας στο ΕΑΚ, και εδώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για την άμεση άρση της αδικίας, αυτά τα παιδιά με την προπονήτριά τους έκαναν την υπέρβαση.

Στη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του Δήμου κανένα από αυτά τα παιδιά δεν είχε θέση, γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς δεν ανήκουν σε αυτούς, παρά τις επανειλημμένες πανελλήνιες νίκες και πανελλήνια ρεκόρ. Νιώθουμε υπερήφανοι που οι αθλητές και αθλήτριές μας τιμώνται όπως αρμόζει από την Ομοσπονδία στους χώρους διεξαγωγής των αγώνων και όχι σε κλειστές αίθουσες με κανονισμούς, που ίσως ανήκουν σε άλλες εποχές.

Δίνουμε ραντεβού το καλοκαίρι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Χίο με σκοπό να τιμήσουμε και πάλι την κολύμβηση, τον αθλητισμό και τον Βόλο».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου