ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Επιτυχίες στα «Φιλίππεια» για τον Ολυμπιακό Βόλου

επιτυχίες-στα-φιλίππεια-για-τον-ολυ-833546

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου οι αθλητές της προ-αγωνιστικής κατηγορίας του Ολυμπιακού Βόλου συμμετείχαν στο διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ «Φιλίππεια» που διεξήχθη στο δημοτικό κολυμβητήριο της Καβάλας. Πάνω από 550 αθλητές έλαβαν μέρος στη διοργάνωση από 22 ομάδες της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας καθώς και από την γειτονική Βουλγαρία.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αγωνιστική χρονιά για τους μικρούς αθλητές, που βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ σε όλα τα ατομικά αγωνίσματα και κατέκτησαν 11 μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα.

Η 9μελης αποστολή της ομάδας είχε τις εξής επιτυχίες: Διβάνης Ιωάννης: (χρυσό στα 50 και 200 μέτρα πρόσθιο). Σανίδας Ευάγγελος: (χρυσό στα 100 μέτρα ελεύθερο και αργυρό στα 50 μέτρα ελεύθερο). Κορώνης Ιωάννης: (αργυρό στα 100 μέτρα ελεύθερο). Παντελόγλου Λυδία: (χρυσό στα 100 μέτρα πεταλούδα , αργυρό στα 50 μέτρα πεταλούδα, χάλκινο στα 100 μέτρα ελεύθερο). Κωστάκη Δήμητρα: (χάλκινο στα 100 μέτρα ελεύθερο). Κυρμάς Νικόλαος: (χάλκινο στα 100 μέτρα ελεύθερο). Βαβίτσα Ναυσικά: (χάλκινο στα 200 μέτρα μικτή). Ραΐδης Νικόλαος, Χαζίζ Αλέξανδρος. «Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές. Συνεχίζουμε δυναμικά», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το σύλλογο.

Λέτσιου: Ενθαρρυντικές επιδόσεις

Ιδιαίτερα ευχαριστημένη ήταν εξάλλου η προπονήτρια του συλλόγου, Μαριάννα Λέτσιου, που βρέθηκε στην Καβάλα, συνοδεύοντας τους αθλητές της. Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τις επιτυχίες των μικρών κολυμβητών και κολυμβητριών η νεαρή προπονήτρια σημείωσε: «Οι επιδόσεις που σημειώθηκαν ήταν ενθαρρυντικές και γεμάτες υποσχέσεις για την χρονιά που ξεκίνησε! Οι αθλητές μας κατάφεραν όχι μόνο να πιάσουν τους περσινούς τους χρόνους, αλλά και να τους βελτιώσουν. Έχουν θέληση και πάθος γι’ αυτό που κάνουν και φαίνεται ποσό το αγαπούν! Τα αποτελέσματα μας δείχνουν την δουλειά που έχουν κάνει οι προπονητές, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα (σχεδόν 1,5 μήνας προπονήσεων) και την προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι (προπονητές, παιδιά, γονείς, έφοροι κλπ), να κρατάμε την ομάδα ψηλά και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου