ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Δύο μετάλλια για τον Στριμπάκο στο πανελλήνιο κατηγοριών τεχνικής

δύο-μετάλλια-για-τον-στριμπάκο-στο-παν-799914

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Ιουλίου, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, ο 17χρονος Βολιώτης κολυμβητής των Δελφινιών Πτολεμαΐδας, που προπονείται με τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Γρηγόρη Μαντά, Ευστράτιος Στριμπάκος.

Ο φέρελπις κολυμβητής πήρε τη 2η θέση στα 400μ. διπλά πέδιλα εφήβων με 3:42.00 και την 1η θέση στα 4Χ100μ. διπλά πέδιλα Mixed, κατακτώντας συνολικά δύο μετάλλια.

Ο Στριμπάκος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ για τη διπλή του επιτυχία σημείωσε, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων, τον σύλλογο και τον προπονητή του: «Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία μου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, γιατί μπόρεσα να κατεβάσω σε όλα σχεδόν τα αγωνίσματα τους χρόνους μου, ενώ στη σκυτάλη 4Χ100, με το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι, πήραμε το χρυσό μετάλλιο. Γενικά, ξεκίνησα πριν από ένα χρόνο την τεχνική κολύμβηση, μεταπηδώντας από την κλασσική και θέλω να συνεχίσω στο άθλημα, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερη ατμόσφαιρα στους αγώνες και ότι ένα παιδί μπορεί να εξελιχθεί. Ήταν η πρώτη φορά, που ολοκληρωμένα, συμμετείχα σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς πέρσι είχα πέσει σ’ ένα μόνο αγώνισμα, έχοντας τις πρώτες μου εμπειρίες. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου, Γρηγόρη Μαντά, που με βοήθησε σημαντικά, ώστε να καταφέρω να έχω αυτά τα αποτελέσματα και τον Ολυμπιακό Βόλου που με φιλοξενεί στις προπονήσεις. Στόχος μου για τις επόμενες χρονιές είναι να κατεβάσω τους χρόνους μου».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου