ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Σε διεθνές meeting στο Βελιγράδι οι κολυμβητές της Νίκης

σε-διεθνές-meeting-στο-βελιγράδι-οι-κολυμβητ-51393

Εικοσι έξι κολυμβητές-τριες της Αγωνιστικής και 17 κολυμβητές-τριες της Προαγωνιστικής Ομάδας της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ ταξίδεψαν στο Βελιγράδι , όπου θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Meeting «11 APRIL». Τους αθλητές συνοδεύουν ο έφορος Κολύμβησης Νίκος Βενέτης και οι προπονητές Μάρκος Μανταλούφας, Θανάσης Γκιτέρσος και Μαρία Σταμάτη.

Οι αγώνες θα γίνουν από σήμερα 13 έως 15 Απριλίου και διοργανωτής είναι ο κολυμβητικός σύλλογος του Βελιγραδίου «11 April». Σε αυτό το Meeting μετέχουν πολλοί κολυμβητές και κολυμβήτριες κυρίως των βαλκανικών χωρών. Έχει υψηλό επίπεδο οργάνωσης και συναγωνισμού, και είναι ένας ασφαλής προορισμός.

Οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες μας, που οι περισσότεροι είναι μικρής ηλικίας (από 12 έως 16 ετών), θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μεγάλες αγωνιστικές-κολυμβητικές εμπειρίες, αλλά και προσαρμογή σε μια αποστολή μακριά από το σπίτι τους.

Το υψηλό επίπεδο πολλών κολυμβητών και κολυμβητριών της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, μιας ομάδας που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, στις μικρές ηλικίες, ανάμεσα στις τρεις πρώτες, προμηνύει την κατάκτηση πολλών μεταλλίων και συμμετοχών σε τελικούς.

Ανάμεσα στους 43 συμμετέχοντες είναι 15 που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Ταλέντων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας και οι 5 που ανήκουν στην Προεθνική Ομάδα: ο Γιάννης Κοντοβάς, η Χαρά Τσαλούχου, το νέο μέλος η Ευτυχία Ιωαννίδου και οι πρόσφατα αγωνισθέντες με την Εθνική Ομάδα στους Πολυεθνείς Αγώνες Μαρία Χατζηεφραιμίδου, που κατέκτησε και την 3η θέση στα 200 Μικτή, και Αναστασία Μεντεκίδη, που μετά τη νίκη της και στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων στα 200 Ελεύθερο, εξασφάλισε την πρόκρισή της για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων που θα γίνει στις αρχές Μαΐου στο Μαρόκο!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου