ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Στον Βόλο το Gran Prix Χριστουγέννων κολύμβησης

στον-βόλο-το-gran-prix-χριστουγέννων-κολύμβησ-260976

Στον Βόλο θα βρεθούν έπειτα από ένα χρόνο και πάλι οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες κολύμβησης, καθώς σύμφωνα με απόφαση της ΚΟΕ, το Gran Prix Χριστουγέννων θα φιλοξενηθεί στην πόλη μας το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου.

Μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση, και με δεδομένη την εμπιστοσύνη της Ομοσπονδίας στους υπεύθυνους για τη διεξαγωγή αντίστοιχων γεγονότων, με πρόσφατα παραδείγματα τα άψογα παγκόσμια και πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων του υγρού στίβου, που φιλοξενήθηκαν στον Βόλο, ένα νέο μεγάλο αθλητικό γεγονός στο χώρο της κολύμβησης θα λάβει χώρα στην κλειστή 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου «Ιάσων Ζηργάνος».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στη διοργάνωση συμμετέχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που οι επιδόσεις τους συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 50 καλύτερες επιδόσεις, ανά αγώνισμα,

Επιπλέον συμμετέχουν και οι αθλητές και αθλήτριες που ανήκουν στις προεθνικές ομάδες. Μεγάλες επιδόσεις αναμένονται από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, καθώς κάθε Δεκέμβρη βρίσκονται εν μέσω εντατικής προετοιμασίας για τις κορυφαίες εγχώριες διοργανώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βόλος θα φιλοξενήσει και τους 1ους αγώνες ταχύτητας Μasters το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου, με τη συνεργασία ΝOBA και ΟΦΑ Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου