ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Βολιώτικο άρωμα στη Σαντορίνη

βολιώτικο-άρωμα-στη-σαντορίνη-278295

Mε μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το τριήμερο 6-8 Οκτωβρίου η διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Santorini Experience» που μεταξύ άλλων περιλάμβανε δραστηριότητες όπως τρέξιμο και κολύμβηση.

Ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον βραβευμένο Όμιλο της Active Media διοργάνωσαν τους αγώνες, που έχουν γίνει θεσμός, με πλήθος συμμετοχών αλλά και βολιώτικο… άρωμα.

Η Βολιώτισσα κολυμβήτρια του Ολυμπιακού Πειραιώς, Στελλίνα Απλαντή, πήρε ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες, σε μία ακόμη συμμετοχή της σε διοργάνωση ανοιχτής θάλασσας, δίπλα στα κορυφαία ονόματα του χώρου. Με χρόνο 18.55.00 στη διαδρομή των 1.500 μέτρων, η 22χρονη αθλήτρια που συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση, μίλησε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δηλώνοντας ενθουσιασμένη από τα όσα έζησε στη Σαντορίνη: «Ήταν μια τρομερή εμπειρία, είναι ό,τι πιο ωραίο έχω ζήσει στη ζωή μου. Ο κόσμος ήταν πολύς, γνωστοί και μη γνωστοί αθλητές. Η διαδρομή, παρά το κρύο ήταν τρομερή. Είχε λίγο κύμα βέβαια, ελέω καιρού, κάτι το οποίο όμως δε χάλασε τα σχέδιά μας. Μας μετέφεραν με καραβάκι μέχρι το σημείο έναρξης και από εκεί πέσαμε στη θάλασσα ένας-ένας και σε διάφορα γκρουπ (ανάλογα με το επίπεδο) και περιμέναμε να πέσουν όλοι στη θάλασσα για να δοθεί η εκκίνηση Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτή την υπέροχη εμπειρία. Εύχομαι να μπορέσω να τη ζήσω και για πολλά ακόμη χρόνια. Φυσικά και στο τρέξιμο

συμμετείχε πάρα πολύς κόσμος, αλλά σε σχέση με το κολύμπι ήταν μοναδική. Πέρα από αυτά, σαν διοργάνωση ήταν από τις καλύτερες».

Τον Ο.Φ.Α. Μαγνησίας στη διοργάνωση εκπροσώπησαν επάξια οι καταξιωμένοι αθλητές του συλλόγου Ιωάννης Καραφυλάκης και Ελευθερία Σκρίμπα, με τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του σωματείου να αναφέρει: «Στη κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού Santorini Experience, ο Ο.Φ.Α Μαγνησίας συμμετείχε με δυο καταξιωμένους αθλητές του, τον Ιωάννη Καραφυλάκη και την Ελευθερία Σκρίμπα. Από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2017, για 3η συνεχόμενη χρονιά στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας και τρεξίματος.

Καραφυλάκης Ιωάννης: Σάββατο: διαδρομή τρεξίματος 5χλμ με χρόνο 47:26 από Οία – (προς) Φηρά και Κυριακή κολυμβητική διαδρομή ανοιχτής θάλασσας 1,5 μιλίου (2,4χλμ) από το Ηφαίστειο στο Παλιό Λιμάνι των Φηρών με χρόνο 37:23.

Ελευθερία Σκρίμπα: Σάββατο: διαδρομή τρεξίματος 5χλμ με χρόνο 46:44 από Οία – (προς) Φηρά και Κυριακή κολυμβητική διαδρομή ανοιχτής θάλασσας 1,5 μιλίου (2,4χλμ) από το Ηφαίστειο στο Παλιό Λιμάνι των Φηρών με χρόνο 33:04.

Κορυφαίοι επαγγελματίες αθλητές, αλλά και πλήθος ερασιτεχνών κολυμβητών και δρομέων έδωσαν το «παρών» στη σπουδαία αυτή διοργάνωση, που τελεί υπό την αιγίδα της ΚΟΕ. Η αθλητική σας παρουσία και η στήριξή σας είναι συνεχής στην πορεία του Συλλόγου μας και προς όφελος του αθλητισμού εν γένει. Για άλλη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά Καραφυλάκη Ιωάννη και Σκρίμπα Ελευθερία».

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου