ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Αξιος εκπρόσωπος για τα Δελφίνια Βόλου

αξιος-εκπρόσωπος-για-τα-δελφίνια-βόλο-352959

Mε απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 5-6 Αυγούστου ο 18ος Κολυμβητικός Διάπλους Λίμνης Πλαστήρα που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Ομιλος Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα, σε συνεργασία με τον Δήμο Πλαστήρα και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας.

Τα Δελφίνια Βόλου εκπροσωπήθηκαν από τον Γιώργο Ντίνα, που κατέλαβε την 46η θέση με χρόνο 1:17.20, ο οποίος με την καθοδήγηση της προπονήτριας Κωνσταντίνας Δεληγιάννη συμμετείχε για πρώτη φορά στα 4.000μ.

Ο βετεράνος κολυμβητής βρίσκεται στον Όμιλο μόλις λίγους μήνες, κολυμπώντας καθημερινά στο τμήμα Ενηλίκων και έχει κάνει το άθλημα τρόπο ζωής. Ήταν η πρώτη φορά που δοκίμασε τις δυνάμεις του σε κολυμβητικό διάπλου, ενώ θα αγωνιστεί και σε αντίστοιχη διοργάνωση στην Εύβοια στις 28/8. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρει τον κ. Γιώργο Ντίνα και την προπονήτρια του για τη συμμετοχή του, και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο αγώνα του.

Τα τμήματα του Ομίλου και οι εγγραφές

Τα τμήματα του Ομίλου των Δελφινιών απευθύνονται σε όλους, από βρέφη μέχρι ενήλικες και είναι τα εξής: βρεφική κολύμβηση – ειδική βρεφική κολύμβηση από 3 μηνών-3,5 χρονών, εκμάθηση κολύμβησης από 4 και άνω, τεχνική κολύμβηση από 9 ετών και άνω, συγχρονισμένη κολύμβηση από 6 ετών και άνω και το τμήμα ενηλίκων.

Οι εγγραφές ξεκινούν από 1/9 και για όλο τον Σεπτέμβρη μαζί με την εγγραφή είναι δώρο του σκουφάκι του Ομίλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας: 6986295020 & 6986206034, στο fb: swimclub ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΒΟΛΟΥ, στο site: swimclub.gr ή στο email: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου