ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

«Βούλιαξε» με χαμόγελα το κολυμβητήριο

βούλιαξε-με-χαμόγελα-το-κολυμβητήρ-34198

Την ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες του να συναγωνιστούν σε πραγματικές συνθήκες αγώνα έδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Βόλου Υδάτινος Κόσμος στην εσωτερική κολυμβητική ημερίδα που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 3/4/2016 στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος».

Σε μια γιορτή για την κολύμβηση, συμμετείχαν πάνω από 150 αθλητές του συλλόγου όλων των κατηγοριών εκτός από τους λιλιπούτειους κολυμβητές της μικρής πισίνας και των αρχαρίων των ακαδημιών. Στην εκδήλωση, οι κολυμβητές του σωματείου είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο επίκεντρο του θαυμασμού και να αποσπάσουν πολλά χειροκροτήματα για τις προσπάθειές τους.

«Ηταν μια γιορτή για την κολύμβηση η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε και έδωσε τη δυνατότητα σε όλους τους γονείς να χειροκροτήσουν και να επιβραβεύσουν τα παιδιά τους τόσο για τις σημερινές τους προσπάθειες όσο και για αυτές που καταβάλλουν από την αρχή της κολυμβητικής περιόδου» τόνισε η καθηγήτρια Φυσική Αγωγής και υπεύθυνη προπονήτρια των ακαδημιών του συλλόγου κα Αποστολία Στέκα και πρόσθεσε: «Ηταν φυσικά και για εμάς τους προπονητές μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε και να αξιολογήσουμε σε συνθήκες αγώνα τους μεγαλύτερους ηλικιακά κολυμβητές μας, αλλά και να δώσουμε στους μικρότερους την ευκαιρία να πάρουν εμπειρίες από μια τέτοια διοργάνωση».

«Ο σύλλογος έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στις μικρές ηλικίες και στην ανάδειξη ταλέντων και σιγά – σιγά η σκληρή δουλειά αρχίζει να αποδίδει. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι βλέποντας όχι μόνο τις επιδόσεις των αθλητών μας, αλλά και τον ενθουσιασμό τους, την αθλητική τους άμιλλα και την ομαδικότητα που υπέδειξαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης».

Πολλά συγχαρητήρια στους καταξιωμένους καθηγητές Φυσικής Αγωγής για την πολλή καλή δουλειά που επιτελούν σε όλα τα τμήματα του συλλόγου καθώς και σε όλους τους παράγοντες, γονείς και φίλους που βοήθησαν ώστε να πραγματοποιηθεί η κολυμβητική ημερίδα.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ για την άψογη συνεργασία και για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, την εταιρεία ΕΨΑ για την ευγενική προσφορά αναψυκτικών στους μικρούς κολυμβητές, καθώς επίσης και τους επαγγελματίες της πόλης μας ΚΡΕ-ΒΟΛ ΑΦΟΙ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ, 24h WHEEL Service Γιώργος ΖΑΚΗΣ, ΜΟΤΙΒΟ ΚΕΝΤΗΜΑ που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Κατσανδρής Γεώργιος.

Ο Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ιδρύθηκε το 2010 και έχει έδρα το κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος». Λειτουργεί πρωτοποριακά προγράμματα στην πόλη του Βόλου όπως για παράδειγμα το babyswimming, την αεροβική άσκηση στο νερό (AQUAAEROBIC) καθώς και τα τμήματα κολύμβησης ενηλίκων.

Παράλληλα λειτουργεί και τμήματα Εκμάθησης κολύμβησης στη μικρή πισίνα, τμήματα Ακαδημιών – υποδομής στη μεγάλη πισίνα, τμήματα Αθλησης για παιδιά που θέλουν να μάθουν να κολυμπούν σωστά, τμήματα Επίλεκτων και τμήματα Προαγωνιστικά για τα πιο προχωρημένα παιδιά.

Πληροφορίες στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, στο Facebook (https://www.facebook.com/YdatinosKosmos) καθώς και στα τηλέφωνα 6987048498, 6977447074, 6944762958.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου