ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι αγρότες

καρδίτσα-κινητοποιήσεις-ετοιμάζουν-104389

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι το διοικητικό συμβούλιο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων του νομού Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ).

Το πρώτο θέμα της συνέντευξης αφορούσε στις κινητοποιήσεις που ετοιμάζουν οι αγρότες ενάντια στο τρίτο μνημόνιο, το οποίο, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Πρόεδρο της ΕΟΑΣΚ κ. Βαγγέλη Μπούτα, περιλαμβάνει μέτρα –συντριβή για τους μικρομεσαίους αγρότες. Την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει συνάντηση και με τις ενωτικές ομοσπονδίες της Λάρισας και των Φαρσάλων προκειμένου να συζητηθούν και να καθοριστούν οι κινητοποιήσεις. Αναμένεται να γίνουν είτε περιφερειακά συλλαλητήρια είτε σε τοπικό επίπεδο την ίδια ημερομηνία, ενώ τις επόμενες ημέρες κλιμάκια της ΕΟΑΣΚ θα ενημερώνουν τους αγρότες στα χωριά.

Το δεύτερο θέμα στο οποίο αναφέρθηκε ο κ. Βαγγέλης Μπούτας ήταν η πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η ΕΟΑΣΚ για το πρόβλημα της λειψυδρίας. Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας την ερχόμενη Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΠΕΔ συγκαλείται σύσκεψη φορέων και αγροτών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου