ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Διάρρηξη και βανδαλισμοί στο ΚΑΠΗ Σοφάδων

καρδίτσα-διάρρηξη-και-βανδαλισμοί-στ-201855

Για μία ακόμη φορά περιουσία του δήμου Σοφάδων βρέθηκε στο στόχαστρο διαρρηκτών. Αυτή τη φορά άγνωστοι, σήμερα τα ξημερώματα, μπήκαν στον εσωτερικό χώρο του ΚΑΠΗ του δήμου, προκάλεσαν φθορές και έκλεψαν διάφορα αντικείμενα.

Συγκεκριμένα, οι δράστες αφού κατέστρεψαν και παραβίασαν τις εσωτερικές πόρτες του κτιρίου προχώρησαν σε βανδαλισμούς όλων των γραφείων και πήραν μαζί τους φεύγοντας μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και ένα προβολέα (projector), συνολικής αξίας άνω των 1000,00€.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, ενώ ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος είχε μιλήσει για ανοχύρωτη πόλη. Στο ίδιο κλίμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προέδρου του ΔΟΠΑΠ κ. Βαγγέλη Κομπογιάννη, ο οποίος σημείωσε ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

«Δεν μπορούμε να προστατεύσουμε τις περιουσίες του Δήμου και των πολιτών και θα πρέπει και η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της ενισχύοντας το Α.Τ. Σοφάδων σε βαθμό τέτοιο, ώστε να μπορεί να επιτελέσει το έργο και να δικαιολογεί τον λόγω ύπαρξής του", είπε χαρακτηριστικά.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου