ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Διέρρηξαν το Κλειστό Γυμναστήριο Σοφάδων .

καρδίτσα-διέρρηξαν-το-κλειστό-γυμνασ-226557

Για μία ακόμη φορά περιουσία του δήμου Σοφάδων, γίνεται στόχος διαρρηκτών και βανδάλων. Χθες το απόγευμα διαπιστώθηκε η παραβίαση μιας πόρτας του κλειστού γυμναστηρίου, απ’ όπου άγνωστοι μπήκαν στο εσωτερικό του χώρου. Κλάπηκε αθλητικό υλικό και καταστράφηκαν, μεταξύ άλλων, καρέκλες, τραπέζια, τζάμια, πυροσβεστικός μηχανισμός, ο συναγερμός του γυμναστηρίου.

Η χρηματική αξία των κλοπιμαίων και των ζημιών ξεπερνά τα 1000 ευρώ. Αποφεύχθηκαν τα χειρότερα αφού δύο ημέρες νωρίτερα, αμέσως μετά το τέλος των διεθνών φιλικών αγώνων βόλεϊ μεταξύ των εθνικών ομάδων παίδων Ελλάδας και Βραζιλίας, οι υπάλληλοι του σταδίου μετέφεραν σε ασφαλές μέρος όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό του χώρου.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Σοφάδων κ. Μπάμπης Παπαδόπουλος, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων: «Για μια ακόμα φορά η περιουσία του Δήμου έπεσε απροστάτευτη στα χέρια κλεφτών, διαρρηκτών, πλιατσικολόγων. Νωπές είναι ακόμα οι στάχτες του 4ου Δημοτικού Σχολείου για την αποκατάσταση του οποίου ο Δήμος, οι δημότες δηλαδή, πλήρωσαν 60.000 ευρώ.

Πριν δύο μέρες έγινε διάρρηξη σε αυτοκίνητό του Δημου. Αμέτρητα είναι ανάλογα περιστατικά σε βάρος της δημοτικής περιουσίας με τεράστιο οικονομικό κόστος. Καθημερινά μαθαίνουμε από κάθε περιοχή του Δημου μας για κρούσματα διαρρηξεων και κλοπών σπιτιών και αυτοκινήτων..

Η κατάσταση πλέον έχει γίνει αφόρητη και αβάσταχτη σε βαθμό τέτοιο που δικαιολογεί τη σκληρή στάση του Δημου και της δημοτικής αρχής απέναντι σε όλα αυτά τα φαινόμενα ασυδοσίας που ανενόχλητα γιγαντώθηκαν στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια.

Πρέπει επιτέλους να καταλάβει η Πολιτεία ότι δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια της στο έντονο πρόβλημα που βιώνουμε κι αντί να ενισχύσει το Α.Τ. Σοφάδων να το αποδυναμώνει σε βαθμό τέτοιο ώστε μετά τις 3 το μεσημέρι και μέχρι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας οι πόρτες του να παραμένουν σχεδόν αμπαρωμένες. Οι αστυνομικοί στους Σοφάδες είναι πλέον σπάνιο είδος»

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου