ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Αστυνομική επιχείρηση

καρδίτσα-αστυνομική-επιχείρηση-292602

Χθες στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στο πλαίσιο υλοποίησης κατευθυντήριων οδηγιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Θεσσαλίας. Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από μικτά συνεργεία ελέγχου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας και του Υπουργείου Οικονομικών, στα πλαίσια ευρύτερων δράσεων αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Ειδικότερα, διενεργήθηκαν έλεγχοι σε 5 επιχειρήσεις αγοράς μεταλλικών αντικειμένων και ανακύκλωσης μετάλλων (scrap) οι οποίες λειτουργούσαν στην πόλη της Καρδίτσας και στην περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα χαλκού σε διάφορες μορφές συνολικού βάρους 1.233 κιλών, προκειμένου να διερευνηθεί η προέλευσή της.

Κατά την διάρκεια των ελέγχων σε επιχείρηση αγοράς μεταλλικών αντικειμένων στην περιοχή των Σοφάδων, ιδιοκτησίας 20χρονου Καρδιτσιώτη, κατελήφθησαν να απασχολούνται παράνομα 2 Πακιστανοί οι οποίοι και συνελήφθησαν μαζί με τον ιδιοκτήτη για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Επίσης, κατά την διάρκεια των ελέγχων συνελήφθη ακόμη ένας 32χρονος Καρδιτσιώτης για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος διότι κατελήφθη να μεταφέρει με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ποσότητα χαλκού βάρους 23 κιλών η οποία και κατασχέθηκε μαζί με το ΙΧΕ αυτοκίνητό του.

Οι δύο Πακιστανοί μαζί με τον 20χρονο οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ ο 32χρονος μετά το σχηματισμό της δικογραφίας αφέθηκε ελεύθερος.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου