ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 11 αντρών για κλοπές

καρδίτσα-σχηματίσθηκε-δικογραφία-σε-301189

Από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας από 22 ως 43 ετών, δύο αλλοδαπών υπηκόων Αλβανίας αγνώστων στοιχείων και ενός 53χρονου ημεδαπού, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής- διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Οι συγκεκριμένοι άντρες από τις αρχές Δεκεμβρίου 2011 έως και τον Φεβρουάριο του 2012 είχαν αφαιρέσει σταδιακά από αποθήκη (ξυλουργείο) ιδιοκτησίας 44χρονου στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας μεγάλο αριθμό αντικειμένων (ξυλουργικά, ηλεκτρικά εργαλεία κ.α.). Πραγματοποιήθηκαν νομότυπες έρευνες στα σπίτια πέντε εκ των ανωτέρω αλλοδαπών, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος άλλων αντικειμένων(εργαλεία ηλεκτρικά και μη, εργαλειοθήκες, ηλεκτρογεννήτριες, καλώδια κ.α.) την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν και προφανώς αποτελούν αντικείμενα κλοπών.

Η αστυνομία καλεί τους πολίτες σε βάρος των οποίων έχουν διαπραχθεί κλοπές-διαρρήξεις, από τις αρχές Δεκεμβρίου έως και τα τέλη Φεβρουαρίου 2012 και έχουν αφαιρεθεί παρόμοια με τα κατασχεθέντα αντικείμενα να προσέρχονται στο Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας για τυχόν αναγνώρισή τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου