Οριστικά από 7 έως 9 Οκτωβρίου και με το όνομα «Thessaly – Expo 22» η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-12, 12:14:45
Οριστικά από 7 έως 9 Οκτωβρίου και με το όνομα «Thessaly – Expo 22» η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας

Με νέο όνομα και με διάρκεια τριών ημερών, επανέρχεται, μετά από τρία χρόνια απουσίας η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας.

Οι οριστικές αποφάσεις πάρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Ιουλίου στη Λάρισα, στη συνάντηση που είχαν αντιπροσωπείες του Επιμελητηρίου Καρδίτσας κα της ΔΕΘ-Helexpo με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Αναλυτικότερα, όπως ενημέρωσε το KarditsaLive.Net, ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, η έκθεση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, όπως ήδη σας είχε ενημερώσει η ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Θα την συνδιοργανώσουν το Επιμελητήριο, η περιφέρεια Θεσσαλίας και η ΔΕΘ-Helexpo και θα ονομάζεται «Thessaly – Expo 22». Εδώ να σημειώσουμε πως δεν αποκλείεται στους συνδιοργανωτές να προστεθεί και ο Δήμος Καρδίτσας, κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες και θα ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου, μαζί με τις λεπτομέρειες της διοργάνωσής.

Τα επίσημα εγκαίνια θα γίνουν το απόγευμα της Παρασκευής, ενώ είναι πολύ πιθανό το πρωί του Σαββάτου να διοργανωθεί ημερίδα, με άγνωστο προς το παρόν θέμα.

Στην συνάντηση στη Λάρισα από την περιφέρεια συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός, και ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Κωστής Νούσιος. Το ΕΒΕ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Κώστας Ζυγογιάννης και οι κ.κ. Κώστας Λαμπρόπουλος, Γιώργος Στεργιούλης και Πέτρος Παπαδάκος. Από την ΔΕΘ-Helexpo παρέστησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος Κυριάκος Ποζρικίδης, ο Γενικός Δ/ντης Αλέξης Τσαξιρλής, η Project manager Αράξια Γκαναπετιαν και η assistant manager Αντιγόνη Γκέρου. 

Πηγή: karditsalive.net

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=