Φύτεψε συμβολικά δέντρα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-06-06, 20:58:48
Φύτεψε συμβολικά δέντρα

Στον ιδιαίτερου κάλλους Βοτανικό Κήπο Νεοχωρίου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων Θεσσαλίας, Αθανάσιος Νασιακόπουλος, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος συμμετέχοντας σε πολλές δραστηριότητες προέβη στη συμβολική φύτευση δέντρων, μαζί με τη βουλευτή Καρδίτσας Ασημίνα Σκόνδρα, τον δήμαρχο Λίμνης Πλαστήρα Παναγιώτη Νάνο και τον Θάνο Σκάρλο- δήμαρχο Σοφάδων και πρόεδρο του Παραρτήματος Καρδίτσας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, θέλοντας μ΄ αυτό τον τρόπο να δώσει το στίγμα για την προστασία του περιβάλλοντος, την αναγέννηση της φύσης και όλων των ενεργειών που συμβάλλουν  στη βελτίωση της Κλιματικής Κρίσης.

Στη συνέχεια μετέβη στον όμορφο χώρο του Εκπαιδευτικού Θεάτρου στο Βοτανικό Κήπο όπου διεξαγόταν το 5ο  Διεθνές Φεστιβάλ Χορού ΑμεΑ το οποίο η ΠΕΔ Θεσσαλίας στηρίζει εμπράκτως.

Στον συγκεκριμένο χώρο ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας Αθανάσιος Νασιακόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό κατά τη διάρκεια του οποίου συνεχάρη όλους τους διοργανωτές αυτών των υπέροχων εκδηλώσεων  και τόνισε την ιδιαίτερη κοινωνική σημασία που έχουν αυτές, επαινώντας  την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων στο 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού ΑμεΑ.

Στη συνέχεια μαζί με τον κ. Σκάρλο προέβησαν σε απονομές βραβείων σε όλες τις ομάδες χορού που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ. Υποσχέθηκε δε ότι η ΠΕΔ Θεσσαλίας «θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο των Δρυάδων εν Πλω που διοργανώνουν το συγκεκριμένο φεστιβάλ» και εξέφρασε την ικανοποίησή του και τη συγκίνησή του «για τη μεγάλη συμμετοχή όλων των ομάδων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για το εξαιρετικό έργο που παρουσίασαν στο συγκεκριμένο φεστιβάλ».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
8
=