ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Τα παιδιά της ΙΡΑ ζωγράφισαν για το ‘21

τα-παιδιά-της-ιρα-ζωγράφισαν-για-το-21-83501

Ξεκινώντας από την περσινή επέτειο της 25ης Μαρτίου, έλαβαν χώρα εκδηλώσεις τιμής και αγάπης για τους αγωνιστές του 1821, τους θαρραλέους εκείνους ανθρώπους που επαναστάτησαν, σπάζοντας τα δεσμά τετρακοσίων ετών και χάρισαν την ελευθερία στο έθνος. Από τους φορείς που διοργάνωσαν διάφορες εκδηλώσεις, δε μπορούσε φυσικά να λείπει και το εθνικό τμήμα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τις τοπικές του διοικήσεις.

Μία από τις ομορφότερες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό το πλαίσιο, ήταν προκήρυξη διαγωνισμού ζωγραφικής με θέμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση», που διοργάνωσε η επιτροπή πολιτιστικών για τα παιδιά των μελών της Ένωσης. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα δύσκολο στην επιλογή των καλύτερων έργων.

Δέκα από τις ζωγραφιές των μικρών καλλιτεχνών διακρίθηκαν και έλαβαν ανάλογο έπαινο και συμβολικά δώρα.

Αναμνηστικό έπαινο έλαβαν επίσης όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος. Ανάμεσα τους και παιδιά μελών της τοπικής διοίκησης ΙΡΑ Καρδίτσας, τα οποία παρέλαβαν τους επαίνους από διοικητικό μας συμβούλιο, καθώς και από τον αντιπρόεδρο της ΙΡΑ Τρικάλων και μέλος της επιτροπής πολιτιστικών, κ. Βασίλη Δραγούτσο, ο οποίος με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση και βρέθηκε κοντά μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου