Δραστήρια καλλιτεχνική ομάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-02-17, 11:45:25
Φεστιβάλ χορού, που απευθύνεται σε όλους, διοργανώνεται στην Καρδίτσα
Δραστήρια καλλιτεχνική ομάδα

Οι «Δρυάδες εν πλω» διοργανώνουν το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας

Πολιτιστικός θεσμός το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Αναπηρίας και Μη IDFD, το οποίο θα διοργανωθεί στις 3, 4, 5 Ιουνίου στην Καρδίτσα και στη λίμνη Πλαστήρα από την καλλιτεχνική ομάδα «Δρυάδες εν Πλω».

Το Φεστιβάλ - θεσμός για την πόλη της Καρδίτσας και τη χώρα θα διοργανωθεί φέτος για 9η συνεχή φορά σε πανελλήνιο επίπεδο και για 5η σε διεθνές, με τη συμμετοχή μεικτών ομάδων χορού και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει παρουσίαση χορευτικού έργου και επιπλέον μια ποικιλία δράσεων με την παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων και επιστημόνων.

«Φυσικά, για την προετοιμασία της διοργάνωσης θα ληφθούν υπόψη όλοι οι υγειονομικοί κανόνες και τα μέτρα που θα απαιτούνται για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας. Οι ιδιαίτερες συνθήκες που ισχύουν λόγω COVID-19 τα τελευταία δύο χρόνια δεν επηρεάζουν τη δημιουργικότητα και τον στόχο μας. Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί διά ζώσης, ακολουθώντας τα μέτρα που θα ισχύουν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πρόσκληση για συμμετοχή αποστέλλεται σε φορείς ΑμεΑ που δραστηριοποιούνται μέσω του χορού ή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν, καθώς και σε ομάδες χορού ΑμεΑ και μεικτές ομάδες χορού από τον ελληνικό και το διεθνή χώρο.

Οσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, η καταληκτική ημερομηνία αποστολής αίτησης συμμετοχής είναι 25 Απριλίου, στο email xorosanapiria@gmail.com

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=