ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Ακυρώσεις κρατήσεων στο 25% και μείωση κίνησης στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα

ακυρώσεις-κρατήσεων-στο-25-και-μείωση-κί-232614

Από την μία η αύξηση των κρουσμάτων από την άλλη η λήψη περιοριστικών μέτρων σε ότι αφορά στην εστίαση και τον τρόπο διασκέδασης, έφεραν ακυρώσεις στις κρατήσεις στην περιοχή της λίμνης Πλαστήρα, αλλά και μείωση της κίνησης γενικότερα.

Το KarditsaLive.Net επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Αποστόλη Θέο, οποίος είναι και επιχειρηματίας στον τομέα της εστίασης και αναψυχής. Όπως ανέφερε στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα η ανακοίνωση των μέτρων με την ταυτόχρονη εξάπλωση της “Όμικρον” λειτούργησε αποτρεπτικά για τον κόσμο και η προσέλευση του στα καταστήματα εστίασης μειώθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Ήταν, ανέφερε χαρακτηριστικά, λες και γύρισε διακόπτης. Κι ενώ, πήγαιναν, πρόσθεσε, καλά τα πράγματα και προσδοκούσαμε σε μια πολύ καλή εορταστική περίοδο, αυτή μετατράπηκε σε μία από τις πιο κακές των τελευταίων χρόνων. Σε ότι αφορά στα καταλύματα ο κ. Θέος μίλησε για ακύρωση κρατήσεων μεταξύ 20% και 30%.

Την ίδια εκτίμηση εξέφρασε και ο κ. Δημ. Γαλαγάλας, που δραστηριοποιείται στον τομέα των καταλυμάτων. Συγκεκριμένα μας ανέφερε πως οι κρατήσεις είχαν πλησιάσει την πληρότητα τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για το υπόλοιπο διάστημα των εορτών. Από τις 27 Δεκεμβρίου όμως και μετά, υπάρχουν ακυρώσεις που κυμαίνονται κοντά στο 25%, λόγω των μέτρων αλλά και του φόβου του κόσμου λόγω της αύξησης των κρουσμάτων. Αυτή η εικόνα μοιάζει να σταθεροποιείται και να μην έχει αυξητικές τάσεις, αλλά οπωσδήποτε ήταν πλήγμα γενικότερα για την τουριστική κίνηση της περιοχής.

karditsalive.net

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου