ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα:Συνελήφθησαν επαυτοφώρω να κλέβουν τα προστατευτικά πλέγματα του δρόμου

καρδίτσασυνελήφθησαν-επαυτοφώρω-να-343422
Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο 35ο χλμ Ε.Ο. Μουζακίου –Πετρωτού, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, 36χρονος Αλβανός και 43χρονος Έλληνες για κλοπή.
Ο 36χρονος, κατελήφθη επ’ αυτοφώρω να έχει προβεί στην αφαίρεση 7 σιδεροπασσάλων μήκους 1,5 μέτρων, που συγκρατούσαν μεταλλικό προστατευτικό πλέγμα συγκράτησης βράχων συνολικής επιφάνειας 30 και πλέον τετραγωνικών μέτρων, το οποίο θα αφαιρούσε αμέσως μετά, μη προσδιοριζόμενης αξίας. Το προαναφερόμενο μεταλλικό πλέγμα και τους σιδεροπασσάλους είχε τοποθετήσει ο Δήμος Αργιθέας Καρδίτσας, προς εξασφάλιση ασφαλούς διέλευσης των διερχόμενων οχημάτων από ενδεχόμενη κατάπτωση βράχων. Επίσης, ο 36χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας.
Ο 43χρονος, προσήλθε στο σημείο με ΙΧΦ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, προκειμένου να παραλάβει τον 36χρονο μαζί με τα αφαιρεθέντα αντικείμενα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τον είχε μεταφέρει λίγη ώρα πριν στο συγκεκριμένο χώρο για να αφαιρέσει τους σιδεροπασσάλους και το μεταλλικό πλέγμα.
Από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν το ΙΧΦ αυτοκίνητο, ένα κοπτικό εργαλείο καθώς και οι αφαιρεθέντες σιδεροπάσσαλοι, οι οποίοι αποδόθηκαν στο Δήμο Αργιθέας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου