ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Καρδίτσα: Έκλεψαν πετρέλαιο και υπολογιστές από σχολεία του Δ.Σοφάδων

καρδίτσα-έκλεψαν-πετρέλαιο-και-υπολο-344536

Άγνωστοι δράστες κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο πήραν από τις δεξαμενές του 4ου Νηπιαγωγείου Σοφάδων περίπου 500 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης. Η κλοπή έγινε αντιληπτή χθες το πρωί και ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Σοφάδων κ. Φ.Τσέλιος μετέβη στο ΑΤ Σοφάδων όπου κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων.

Το πρωί της ίδιας μέρας έγινε αντιληπτή και η διάρρηξη του Λυκείου Λεονταρίου. Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ.Σοφάδων κ. Ε.Τσουκνίδας αφού ενημερώθηκε από το Διευθυντή της Σχολικής Μονάδας και αφού διαπίστωσε επιτόπου τις φθορές που προκλήθηκαν και τα αντικείμενα που εκλάπησαν (μονάδες υπολογιστών, οθόνες, πληκτρολόγια καθώς και το κυλικείο του σχολείου) κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων στο ΑΤ Σοφάδων.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμαναν οι Πρόεδροι των Σχολικών επιτροπών του Δ.Σοφάδων, τα κρούσματα παραβατικότητας στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σοφάδων αυξάνονται και γι’ αυτό χρειάζεται ενίσχυση της αστυνόμευσης. Μέχρι σήμερα κανείς από τους υπαίτιους δεν έχει συλληφθεί με αποτέλεσμα οι ζημιές να επαναλαμβάνονται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου