ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Μεταφέρθηκαν στα Τρίκαλα 15 ασθενείς λόγω βλάβης στο σύστημα οξυγόνου στο Νοσοκομείο Καρδίτσας

μεταφέρθηκαν-στα-τρίκαλα-15-ασθενείς-λό-653708
Διευκρινιστική ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας, για βλάβη που σημειώθηκε στο σύστημα παροχής οξυγόνου του νοσοκομείου, που οδήγησε στην εσπευσμένη μεταφορά στο νοσοκομείο Τρικάλων 2 ασθενών από ΜΕΘ και 13 από την κλινική Covid. Η βλάβη -σύμφωνα με τον διοικητή- αποκαταστάθηκε.

Πανικός επικράτησε τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, όταν σημειώθηκε βλάβη στον μειωτή οξυγόνου του νοσοκομείου. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν 14 ασθενείς με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ πριν από λίγη ώρα η βλάβη αποκαταστάθηκε και το σύστημα οξυγόνου πλέον λειτουργεί κανονικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, παρουσιάστηκε βλάβη στον μειωτή οξυγόνου του Νοσοκομείου μας. Για καθαρά προληπτικούς λόγους και με γνώμονα την ασφάλεια των νοσηλευόμενων συμπολιτών μας, μέχρι να γίνει ο έλεγχος από την τεχνική υπηρεσία μας, 1 ασθενής από τη ΜΕΘ-Covid, 1 από τη ΜΕΘ non Covid και 13 Covid ασθενείς από την Πνευμονολογική Κλινική, μεταφέρθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου και του ΕΚΑΒ. Στις 12:30 ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος έλεγχος και οι ενέργειες ειδικού κλιμακίου τεχνικών, αποκαταστάθηκε η βλάβη και το σύστημα οξυγόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας λειτουργεί και πάλι κανονικά».

Σύμφωνα με το KarditsaLive.Net δρομολογείται πλέον η επαναφορά των ασθενών από το νοσοκομείο Τρικάλων στο νοσοκομείο Καρδίτσας, κάτι που υπολογίζεται να γίνει μάλλον αύριο το πρωί, αφού πρώτα δοκιμαστεί πλήρως η παροχή του οξυγόνου και τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες στους θαλάμους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου