Δεύτερη αποστολή ειδών στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από Συλλόγους της Μαγνησίας

Τελευταία ενημέρωση: 2020-11-06, 21:16:26
Δεύτερη αποστολή ειδών στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από Συλλόγους της Μαγνησίας

Για δεύτερη φορά ύστερα από τη μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών Ν. Μαγνησίας (μέλος της ΟΓΕ ), του Συνδικάτου Μετάλλου «Μήτσος Παπαρήγας», του Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Ν.  Μαγνησίας και του συνδέσμου εμποροϋπαλλήλων - ιδιωτικών υπαλλήλων Ν. Μαγνησίας συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων, ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων που γέμισαν ξανά ένα μικρό φορτηγό, τα οποία μεταφέρθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο  στέκι Αλληλεγγύης σωματείων και φορέων στην Καρδίτσα για μια μικρή ανακούφιση των πλημμυροπαθών της περιοχής.

Μαζί με τα είδη που συγκεντρώθηκαν στο Βόλο μεταφέρθηκαν και 9 κουτιά με τρόφιμα και είδη καθαριότητας που συγκέντρωσε ο σύλλογος γυναικών Σκοπέλου (μέλος της ΟΓΕ).

«Παράλληλα με τη βοήθεια αυτή όμως στεκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων απαιτώντας: Μέτρα αντιπλημμυρικής και αντιπυρικής προστασίας, να αποζημιωθούν στο 100% για τις καταστροφές που υπέστησαν οι λαϊκές οικογένειες, απαλλαγή τους από εφορία, οργανισμούς κοινής ωφέλειας και δάνεια προς τις τράπεζες. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας», επισημαίνεται χαρακτηριστικά από τους Συλλόγους που ανέλαβαν την πρωτοβουλία συγκέντρωσης των ειδών.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
3
=