ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Σύλληψη 27χρονου για κλοπές στην Καρδίτσα

σύλληψη-27χρονου-για-κλοπές-στην-καρδίτ-385813
Συνελήφθη στους Σοφάδες Καρδίτσας, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, 27χρονος Έλληνας για κλοπές και απόπειρα κλοπής, ενώ αναζητούνται ακόμη 3 Έλληνες συνεργοί του.
Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα τα 4 άτομα , ενεργώντας από κοινού και επιβαίνοντες σε ΙΧΕ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 27χρονου συλληφθέντα, εισήλθαν εντός περιφραγμένου χώρου επιχείρησης περισυλλογής μετάλλων, ιδιοκτησίας 40χρονου Καρδιτσιώτη, με σκοπό την αφαίρεση μεταλλικών αντικειμένων, πλην όμως δεν ολοκλήρωσαν την πράξη τους, διότι έγιναν αντιληπτοί από τον γιο του ιδιοκτήτη, ο οποίος ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές.
Άμεσα μετέβησαν στο χώρο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, οι οποίοι συνέλαβαν τον 27χρονο, ενώ οι υπόλοιποι 3 συνεργοί του τράπηκαν σε φυγή.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα 4 άτομα ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από 26-1-2012 έως 29-1-2012, αφαίρεσαν από την ανωτέρω επιχείρηση ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, έναν ελαιοδιαχωριστή και 30 πλαστικές δεξαμενές, συνολικής αξίας 7.000 ευρώ.
Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκε το αυτοκίνητο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου